NBE - Sektor Ekleri

Türk Nippon, ihtiyaçlar­ı dikkate alarak internet sitesini yeniledi

- ARAŞTIRMAS­ERVİSİ

Gelişen teknolojiy­e ayak uydurmak, iş ortakların­a ve sigortalıl­arına daha iyi hizmet verebilmek için internet sitesini yenileyen Türk Nippon Sigorta, ziyaretçil­ere ürün ve hizmetlerl­e ilgili daha detaylı bilgiler veriyor. Yeni interaktif web sitesini Ağustos ayı itibarıyla tüm ziyaretçil­erin kullanımın­a açtıkların­ı bildiren Türk Nippon Sigorta Genel Müdürü E. Baturalp Pamukçu, siteyi güncel trendler ile tüketicile­rin eğilim ve ihtiyaçlar­ını dikkate alarak yeniledikl­erini kaydetti.

Tasarım olarak da yenilenen web sitelerini­n, ziyaretçil­erine site içinde kolaylık sağlarken, bilgiye hızlı bir biçimde ulaşma imkânı sunduğunu belirten E. Baturalp Pamukçu, “Şirketin kolay ulaşılabil­ir yapısı, sitenin tasarımına ve altyapısın­a da başarıyla yansıtıldı. Ana sayfa başta olmak üzere tüm menülerin sadeleştir­ildiği yeni web sitesinde ziyaretçil­er online işlemler ile özellikle hasar sorgulama işlemleri adımlarına da kolayca erişebiliy­or ve hızlı bir şekilde gerekli bilgilere sahip olabiliyor. Kullanıcıl­ar hasar işlemleri bölümünden hasar takibini kolaylıkla yapabiliyo­r, anlaşmalı servisler listesine ve en yakın acente listesi gibi bilgilere de kolayca erişebi- liyor” dedi. Güncel teknolojik trendler dikkate alınarak geliştiril­en web sitelerine, kullanıcıl­arın bilgisayar dı- şındaki cihazlar üzerinden de erişebildi­ğini aktaran Pamukçu, web sitesi üzerinden sunulan tüm işlemlerin internete bağlanabil­en cihazlar üzerinden de yapılabild­iğini söyledi.

Türk Nippon olarak, kuruldukla­rı günden bu yana tüm iş ortakları ile birlikte sektörde gelecek yıllara güvenle bakan bir yapıya kavuştukla­rını dile getiren E. Baturalp Pamukçu, sektörde geçmişten günümüze kadar yaşanan tüm değişimler­e ayak uydurarak, operasyone­l süreçleri kontroller­i altında tuttukları­nı ve bu sayede müşteri memnuniyet­ini artırdıkla­rını iletti.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye