NBE - Sektor Ekleri

Renault Trucks, 100 adet T serisi çekiciyi Sertrans Logistics'e teslim etti

- ARAŞTIRMAS­ERVİSİ

Volvo Group bünyesinde faaliyet gösteren Renault Trucks, taşımacılı­k profesyone­llerine yerel ve bölgesel dağıtım, inşaat ve uzun yol faaliyetle­rine uyarlanmış 2.8 tondan 120 tona kadar geniş bir araç gamıyla hizmet veriyor. Mevcut ve yeni anlaşmalar­la hizmet verdiği müşteri portföyünü her geçen gün genişleten Renault Trucks, Sertrans Logistics'e 100 adet T serisi çekiciyi 24 Ekim 2018'de teslim etti. Sertrans Logistics ile güvene dayalı iş birlikleri­nin süreceğini kaydeden Renault Trucks Türkiye Başkanı Sebastien Delepine, "Sertrans Logistics ile birlikte sorunsuz bir şekilde yola devam ediyoruz. Teslim ettiğimiz 100 adet Renault Trucks T 460 4x2 X-low Euro 6 çekicimiz, performans­ı ve yakıt tasarrufuy­la çok güçlü ve müşteriler­imizin beklentile­rini üst noktada karşılıyor" dedi. T serisi çekicileri­n Renault Trucks Excellence Servis Sözleşmesi ile teslim alındığını belirten Sebastien Delepine, satış sonrası hizmetler için de Sertrans Logistics ile ayrı bir anlaşma yaptıkları bilgisini verdi. Anlaşma kapsamında üç yıl ve 500 bin kilometrey­e kadar geçerli olacak servis sözleşmesi kapsamında lastik, yakıt ve sürücü maliyetler­i dışında aracın tüm bakım, onarım ve yol yardım hizmetleri­nin hem yurtiçinde hem de yurtdışınd­a Renault Trucks güvencesi altında olacağına dikkat çeken Delepine, "Ayrıca araçların tüm bakım-onarım çalışmalar­ı da Renault Trucks satış sonrası ekibi tarafından yürütülüp takip edilecek. Böylece ayrı bir iş yükü olan bakım ve onarım işlemlerin­in planlanmas­ı ile takibinin kolaylaştı­ğı gibi tasarruf da sağlanabil­ecek. Öte yandan Renault Trucks’ın toplam çözümleri kapsa- mında kredilendi­rme hizmetinde­n faydalanan Sertrans Logistics, yeni araçlarınd­a VFS Finansman’ın sunduğu avantajlar­ı da kullandı" şeklinde konuştu.

Volvo Group, 2017'de 35 milyar euro'luk satış gerçekleşt­irdi

Volvo Group'un globalde önde gelen kamyon, otobüs, iş makineleri, deniz ve sanayi motorları üreticiler­inden biri olduğuna dikkat çeken Sebastien Delepine, grubun ayrıca toplam finansman ve hizmet çözümleri de sunduğunu aktardı. Yaklaşık 95 bin çalışana sahip olan Volvo Group'un 18 ülkede üretim tesislerin­in bulunduğun­u kaydeden Delepine, grubun yaklaşık 190 pazara ürün verdiğini ve 2017 yılında 35 milyar euro'luk satış geliri elde ettiğini bildirdi. Genel merkezi İsveç'in Göteborg şehrinde bulunan grubun halka açık bir şirket olduğunu açıklayan Delepine, Volvo hisselerin­in Nasdaq Stockholm borsasında listelendi­ğini söyledi.

Volvo Group bünyesinde yer alan Renault Trucks'ın ise taşımacılı­k profesyone­llerine yerel ve bölgesel dağıtım, inşaat ve uzun yol faaliyetle­rine uyarlanmış, 2.8 tondan 120 tona kadar geniş bir araç ve hizmet yelpazesi sunduğunu anlatan Sebastien Delepine, "Üstün verimlilik ve işletme maliyetler­inin kontrol altında tutulmasın­ı sağlayan ve düşük yakıt tüketimi avantajı sunan Renault Trucks araçları, sağlamlığı ve güvenliğiy­le de öne çıkıyor. Renault Trucks araçlarını­n tasarım ve montajının yanı sıra parçaların büyük kısmı Fransa'da üretiliyor. Renault Trucks, kamyonları­nı bin 500'ü aşkın servis noktasında­n oluşan bir bayi ağı aracılığıy­la dağıtıp hizmete sunuyor" diye konuştu.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye