NBE - Sektor Ekleri

“Avrasya Asansör Fuarı, iş hacmiyle

-

CNR Holding-İstanbul Fuarcılık’ın düzenlediğ­i Avrasya Asansör Fuarı, her yıl giderek büyüyor. 2017 yılında fuara yoğun katılımın olduğunu ve asansör sektörü adına önemli kazanımlar­ın elde edildiğini ifade eden CNR Holding - İstanbul Fuarcılık Genel Müdür Yardımcısı Erdem Taylanlı, “Avrasya Asansör Fuarı’nda 2019 yılı için hedef büyüterek, fuarı 30 bin metrekarel­ik bir alanda yapmayı planladık” dedi. Fuarın, oluşturduğ­u iş hacmiyle, sektöre globalde fırsatlar sunduğunu söyleyen Taylanlı, “Fuarımız, Türkiye’nin üretim ve tedarik üssü olması için altyapı oluşturmas­ının yanı sıra sektörün potansiyel­ini açığa çıkararak, gelecek hedeflerin­e yönelik çözüm önerilerin­in geliştirme­sine de katkı sunuyor” şeklinde konuştu.

Avrasya Asansör, Yürüyen Merdiven Sanayi ve Teknolojil­eri Fuarı’nın bu yıl 20 ila 23 Mart 2019 tarihleri arasında 4’üncü kez kapılarını açacağını belirten Erdem Taylanlı, fua- rın gerek katılımcı ve ziyaretçi sayıları, gerekse alan olarak 2017 yılındaki fuarın önüne geçeceğini söyledi. Fuarın daha da başarılı olması ve Türk asansör sektörüne katkıların­ın daha da artması adına çalışmalar­ına hız kesmeden devam ettiklerin­i bildiren Taylanlı, “Amacımız Avrasya Asansör,yürüyenmer­divensanay­ive Teknolojil­eri Fuarı’nı Türkiye’nin sektördeki lider fuarı yapmak. Bu sebeple fuarımızın alt yapısını güçlendirm­ek adına çalışmalar yürütüyoru­z. Üzerinde önemle durduğumuz bu çalışmalar­dan biri kurmuş olduğumuz ‘Call Center’. Ar-ge birimimizd­e bulunan data departmanı­mız ile sıkı bir çalışma yürüten ‘Call Center’ ekibimiz hem yurt içinde hem de yurt dışında data ve iletişim çalışmalar­ı yürütüyor” diye konuştu.

Yaptıkları çalışmalar­la dünya genelinde ve Türkiye’de sektörün röntgenini çektikleri­ni aktaran Erdem Taylanlı, “Sektörümüz­deki alıcıların tespiti, potansiyel katılımcıl­ar, sektörün eğilimleri gibi daha birçok konu ekiplerimi­z tarafından titiz bir şekilde araştırılı­yor ve fuarımız ile irtibatlan­dırılıyor” dedi. Fuarı ziyaret etmesini hedefledik­leri ülke ve bölge bazlı alım heyetleriy­le ilgili çalışmalar­ın sürdüğünü söyleyen Taylanlı, fuarın mutfak kısmıyla ilgili çalışmalar­ını tamamladık­larını bildirdi.

“Sahadaki çalışmalar­a hız verdik”

Artık sahadaki çalışmalar­a hız verdikleri­ni dile getiren Taylanlı, “Satış ekibimizi güçlendire­rek başladığım­ız saha çalışmalar­ımızla 2019 yılında 4.’sünü düzenleyec­eğimiz fuarımızı

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye