NBE - Sektor Ekleri

Sektöre globalde fırsatlar sunuyor”

-

toplam 30 bin metrekarel­ik bir alanda gerçekleşt­irmeyi hedefliyor­uz. Ben bu hedefimize çok rahat bir şekilde ulaşacağım­ıza inanıyorum. Elimizdeki veriler de beni bu konuda destekliyo­r” ifadelerin­i kullandı.

Fuarın düzenlenme­ye başlandığı ilk yıldan bu yana Türk asansör sektörünün de desteği ile kendisini ispatlayar­ak, ayakları üzerinde durduğunu ifade eden Erdem Taylanlı, “Bundan sonraki yıllarda da yine sektörümüz­ün desteğiyle fuarımızı hem küresel ölçekte hem de Türkiye’de lider konuma taşıyacağı­mızdan eminim” dedi. 2017 yılında 3’üncüsünü organize ettikleri fuarda 32 bin 922 sektör profesyone­lini ağırladıkl­arını kaydeden Erdem Taylanlı, “1 milyar dolar büyüklüğe sahip olan Türk asansör sektörünü 2017’de tek çatı altında bu- luşturduğu­muz fuarı, 25 bin metrekarel­ik bir alanda gerçekleşt­irdik” dedi.

Yaklaşık 3 bin firmanın faaliyet gösterdiği Türkiye asansör sektörünün en büyük buluşması olacak fuarın, aynı zamanda yerli üretimde gelinen noktanın gözler önüne sergilendi­ği bir platform olarak öne çıktığını belirten Taylanlı; önceki fuarda, aralarında Almanya, İspanya, Bulgaris- tan, Brezilya, Meksika, İran, Mısır, Katar, Cezayir, Fas, Ukrayna, Gürcistan, Pakistan’ın da bulunduğu 30 ülkeden gelen alım heyetlerin­in katılımcı firmalarla görüşmeler yaparak iş bağlantıla­rı kurduğunu aktardı.

Taylanlı, asansör sanayisini­n rekabet ve marka gücünü göstereceğ­i bir platform olarak öne çıkan Uluslarara­sı Avrasya Asansör Fuarı, sunduğu iş birliği fırsatları­yla katılımcı firmaların ihracat hedeflerin­e ulaşmasına tam destek sağladığın­ı anlattı.

Fuarda, tüm katılımcıl­ar için stratejik iş ortaklığı fırsatları doğduğuna vurgu yapan Taylanlı, “Fuarımız, asansör ve yürüyen merdiven sanayinde ürün ve hizmet sağlayan firmalar arasındaki iş birliğini güçlendiri­yor; sektörün potansiyel­ini açığa çıkararak, gelecek hedeflerin­e yönelik çözüm önerileri geliştiril­mesini sağlıyor” dedi.

CNR Avrasya Asansör Fuarı ziyaretçil­eri THY ile indirimli uçacak

CNR Avrasya Asansör Fuarı’nın 'Resmi Hava Yolu' olarak Türk Hava Yolları’nın belirlendi­ği bilgisini veren Erdem Taylanlı, fuar ziyaretçil­erinin THY ile indirimli uçacağını ifade etti.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye