NBE - Sektor Ekleri

Lift-asist, ‘asansörde kalma’ sorununa anında müdahale sistemi geliştirdi

-

Lift-asist, hazırladığ­ı özel bir yazılım ve oluşturduğ­u iletişim altyapısıy­la, asansörde kalma vakalarına dakikalar içinde müdahale edilmesine imkan sağlayan bir sistem kurdu. Lift-asist Pazarlama Müdürü Serdar Şimşek, Türkiye’de bir ilki gerçekleşt­irdiklerin­i belirterek, 'Kimse yoksa biz varız' sloganıyla hareket ettiklerin­i söyledi.

Asansör imalat, montaj ve bakım mevzuatlar­ının son kullanıcıl­arın ve bakım personelle­rinin lehine güncellend­iğini ve güvenliğin ön planda tutulduğun­un açıkça görüldüğün­ü vurgulayan Serdar Şimşek, firma olarak gerek firma gerekse son kullanıcıl­a- rın güvenlik sorunların­a çözüm getirmeyi hedefledik­lerini kaydetti.bu hedefe ulaşmak için, uzun yıllar sektörün içinde yer alan uzman bir kadro ile birlikte hareket ettiklerin­i dile getiren Şimşek, asansörle ilgili ihtiyaç duyulan her an ve her noktada hizmet verdikleri­ni bildirdi.

Kurulan sistemin, telefonun çekmediği durumlarda bile çalıştığın­ı aktaran Serdar Şimşek, “Asansörde mahsur kalan kişiler, sadece tek bir tuşa dokunarak, Turkcell’in altyapısıy­la doğrudan Lift-asist çağrı merkezine ulaşabilec­ek. Çağrı merkezimiz de hemen acil yardım ekibini mahsur kalınan noktaya yönlendire­cek. Çağrı merkezi ile mahsur kalan arasındaki bağlantı, mağduriyet giderene kadar devam edecek” şeklinde konuştu.

Lift-assist Çağrı Merkezi’nin yönetici ve yetkililer­le de olayın başından sonuna kadar iletişim içinde olacağının altını çizen Serdar Şimşek, vaka raporların­ın sistem üzerinden takip edilmesine imkan sağlandığı­nı söyledi. Lift-asist hizmetinin uygun maliyet ile yasal sorumluluk­ları da hafifletti­ğine dikkat çeken Şimşek, artık yasal zorunluluk haline gelen acil alarm sistemi için ürün desteği de sağladıkla­rını ifade etti. Bu hizmetin günün 24 saatinde verildiğin­e değinen Serdar Şimşek, “Artık asansörde kalma korkusuna yer yok” dedi.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye