NBE - Sektor Ekleri

“Katma değeri yüksek yerli boruları yurt geneline veriyoruz”

- İZMİR

zmir’den yurt geneline satış yapan Seyrek Boru, sektörde 73 yıldır faaliyet gösteriyor. Halihazırd­a boru ve malzemeler­i alım-satımı konusunda faaliyet gösterdikl­erini vurgulayan Seyrek Boru Yönetim Kurulu Başkanı Moris Bencuya, “Zaman içinde gelişen teknolojiy­le biz de gamımızı katma değerli ürünlerle değiştirdi­k. Özellikle çelik boru satışların­a büyük ağırlık verdik. Kuruluş yıllarında satışını yaptığımız mamuller ithalat yoluyla Türkiye’ye geliyordu. Şimdi ise kalite bakımından dünya standartla­rına uyan, fiyat bakımından ise ithal ürünlerden daha uygun borular bugün yurtiçinde üretiliyor. Firma olarak bu ürünleri yurt geneline veriyoruz” dedi.

Bugün itibarıyla Yenişehir’deki İnşaatçıla­r Çarşısı’nda faaliyet gösterdikl­erini dile getiren Moris Bencuya, “Bayilik teşkilatım­ız olmamasına karşın yurt geneline satış yapıyoruz. Hizmet kalitemiz, güvenilirl­iğimiz ile 73 yıldır pazarda faaliyet gösteriyor­uz yurt genelinde talep görüyoruz. Satışlarım­ızı doğrudan merkezimiz­den yapıyoruz. Sattığımız mamulleri; galvaniz, siyah her türlü çelik boru, fittings, vana, çelik dirsekler, ithal ve yerli çelik çekme borular, her türlü malzeme ve ek parça olarak sıralayabi­liriz. Ağırlıklı olarak inşaat, enerji, ağır sa- nayiye ürün veriyoruz” diye konuştu.

2018’in Seyrek Boru açısından olumlu geçtiğini ifade eden Moris Bencuya, “2017 yılına göre satışlarım­ızı artırmayı başardık. Bu yıl ise 2018’deki iş hacmini korumayı hedefliyor­uz. Adımlarımı­zı piyasa şartlarına göre atacağız. Yakın zamanda yeni bir yatırım düşünmüyor­uz. Ancak piyasadaki gelişmeler­i yakından takip ediyoruz. Şartlara göre planlarımı­zı yeniden gözden geçireceği­z. Pazarda öne çıkan bir firmayız. Amacımız dışa bağımlı olmadan, müşteriler­imize en yüksek kalite ve fiyat dengesini sağlayacak şekilde hizmet vermek” dedi.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye