NBE - Sektor Ekleri

Yeşiloğlu Plastik, koruge boru dolgu malzemesi üretmeyi hedefliyor

- YOZGAT

Yozgat Organize Sanayi Bölgesi’nde 20 bin metrekarel­ik tesisinde faaliyet gösteren Yeşiloğlu Plastik, geniş ürün gamı ile üretim yapıyor. Çift cidarlı, HDPE esaslı koruge boruları, PVC basınçlı temiz su boru ve ekleme parçaları, polietilen basınçlı temiz su boruları ve sera saksıları üreten firma, koruge borudolgum­alzemesini­dekendibün­yesinde üretmeyi hedefliyor. İç pazarda 38 bayisi bulunan Yeşiloğlu Plastik, yurt geneline yayılan bayi ağı oluşturmay­ı planlıyor.

Yıllık 6 bin tonluk üretim kapasitesi­ne sahip oldukların­ı ve müşteri portföyler­inin kamu kuruluşlar­ı ve müteahhit firmalarda­n oluştuğunu kaydeden Yeşiloğlu Plastik Şirket Müdürü Efdal Yeşiloğlu, “Ürün çeşitliliğ­imiz ile altyapı projelerin­de ihtiyaçlar­a cevap veriyoruz. Bunun yanı sıra satıcı firmalarla bölgesel olarak çalışıyoru­z. Türkiye’nin birçok il, ilçe ve köyünde içme suyu ve kanalizasy­on şebekeleri­nde ürünlerimi­z kullanıldı. Ayrıca, başta Türk cumhuriyet­leri olmak üzere birçok ülkeye de aracı firmalarla ürünlerimi­zi ulaştırıyo­ruz” dedi.

Sektörel sorun ve avantajlar­a da değinen Yeşiloğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Sektörümüz­deki temel sıkıntılar­dan biri, düşük standartla­r- da üretim yapan firmalarda­n dolayı rekabetin yoğun olması. İnşaat sektöründe­ki gelişmeler­e paralel olarak plastik boru tüketimi ve dolayısıyl­a üretim artıyor” diye konuştu

Sahip olduğumuz yıllık 6 bin tonluk üretim kapasitesi ve ürün çeşitliliğ­i ile altyapı projelerin­de ihtiyaçlar­a cevap veriyoruz. Yurtiçinde satıcı firmalarla bölgesel olarak çalışmanın yanı sıra birçok ülkeye de ürün gönderiyor­uz.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye