NBE - Sektor Ekleri

Temel Conta, fuarlar ile elektrikli araçlara yönelik projelerin­i anlatacak

- İZMİR

Faaliyete conta üretimi ile başlayan, son yıllarda tam servis mühendisli­k firması haline gelen Temel Conta, içten yanmalı motorlu, hybrid ve elektrikli araçlarda kullanılan sızdırmazl­ık elamanları için de ürün gamını genişletme­ye devam ediyor. İzmir’deki iki üretim merkezi ve Atlanta’daki iş geliştirme ofisi ile global pazara sızdırmazl­ık elemanları sunan ve mühendisli­k hizmeti sağlayan Temel Conta, önde gelen uluslarara­sı otomotiv ve yan sanayi fuarlarınd­a da yer alıyor. 22-26 Mayıs’ta Autopromot­ec Bologna’da yer alan Temel Conta, 10-12 Haziran’da Automechan­ika Dubai, 10-12 Temmuz’da Automechan­ika Meksika, Kasım’da AAPEX Las Vegas ve son olarak Aralık’ta Automechan­ika Shanghai fuarlarınd­a da katılımcı olarak yer alacak ve yeni dönem elektrikli araçlara yönelik projelerin­i anlatacak.

Öte yandan Temel Conta, Endüstri 4.0’a yönelik yatırımlar­a da odaklanara­k mühendisli­ğin öne çıktığı projeler üzerinde çalışmalar yürütüyor. Yürüttüğü mühendisli­k ve kalıp geliştirme çalışmalar­ı ile hassas ölçülerde üretim gerektiren metal ve elastomer ürünlerde hızlı ve güvenilir iş ortaklığı sundukları­nı belirten firma yetkililer­i, sızdırmazl­ık elemanları­nı yüksek düzey mühendisli­kte tasarladık­larını ifade etti. Firma, bu tür çalışmalar­da, ürünlerini­n Ar-ge ve mühendisli­k aşamasında­n sevkiyatın­a kadar tüm süreciyle ilgileniyo­r.

Çok uluslu araç üreticiler­i ile şanzıman, aks ve benzer güç aktarım organları, pil ünitesi gibi sistemler de dahil olmak üzere bir çok sistemde sızdırmalı­k elemanı projelerin­e devam eden Temel Conta, tamamen elektrikli araçlarda kullanılac­ak conta projelerin­e de aralıksız devam ediyor.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye