NBE - Sektor Ekleri

182 beygir gücünde

-

Yeni Honda HR-V

Yeni Honda HR-V, performans meraklılar­ını heyecanlan­dıracak 182 beygir gücüne sahip turbo beslemeli motoruyla Honda’nın heyecan veren sürüş keyfini kompakt SUV segmentine taşıyor. Sportif tasarımıyl­a fark yaratan Honda HR-V, yeni spor versiyonuy­la hem yol performans­ına hem de kompakt SUV modele sahip olmak isteyenler için ideal bir seçenek.

Honda HR-V Sport satışa çıktı. Yeni Honda HR-V Sport, 182 beygir gücüne sahip 220 Nm tork üretebilen, turbo beslemeli, 1.5 litre hacimli I-VTEC benzinli turbo motoruyla sürüş performans­ı isteyen kompakt SUV tutkunları­nın tüm beklentile­rini karşılarke­n sportif değişimler­le yenilenen iç ve dış görüntüsüy­le dikkat çekiyor. İlk bakışta dış görünümde dikkat çeken bal peteği görünümlü ön ızgarayı tamamlayan siyah renkteki yan marşpiyell­er, siyah jantlar, siyah yan aynalar, siyah çamurluk korumalıkl­ar ve siyah arka tampon Honda Hr-v’nin sportif ruhunu ortaya koyuyor.

Bu parlak siyah detaylara ek olarak LED ön sis farları, 18’’ alaşımlı siyah jantlar, çift egzoz çıkışı ve arka spor tampon da yeni görünümdek­i sportif ruhu sergileyen unsurlar arasında.honda Hr-v’nin dokunma hissi uyandıran yumuşak malzemeler­le bezenen Magic Seat® tasarımı da yolcuyu daha fazla kavrayan bir yapıyla geliştiril­di. İç mekanın en belirgin değişimi olan koltuklard­a ve konsolda kendini gösteren siyah ve koyu kırmızı renkleri içeren tasarım ise spor çizgisini güçlendiri­yor. Alaşım pedallar da dış gövdedeki parlak siyah detayını tamamlıyor.

Kabin konforu özellikler­i arasında Executive donanımda da yer alan aktif gürültü engelleme sistemi yer alıyor. Honda Connect ile gelişmiş multimedya ve bağlanabil­irlik çözümleri sunan Honda HR-V Sport, elektrikli park freni, dokunmatik iklimlendi­rme paneli ve one-touch ındicator gibi özellikler­in yanı sıra akıllı dokunmatik iç mekan tasarımı da kullanım kolaylığın­ı artırıyor.

 ??  ?? Honda HR-V’DE bulunan şehir içi aktif fren sistemi düşük hızda gerçekleşe­n kazaları önlemek için tasarlandı. Radar teknolojis­iyle sürüş yönünde yolu tarayan sistem olası bir çarpışma riski oluşması halinde sürücüyü sesli ve işitsel olarak uyararak otonom olarak fren yapıyor.
Honda HR-V’DE bulunan şehir içi aktif fren sistemi düşük hızda gerçekleşe­n kazaları önlemek için tasarlandı. Radar teknolojis­iyle sürüş yönünde yolu tarayan sistem olası bir çarpışma riski oluşması halinde sürücüyü sesli ve işitsel olarak uyararak otonom olarak fren yapıyor.
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye