NBE - Sektor Ekleri

Alfa Romeo ile Jeep online

-

Alfa Romeo ve Jeep, kurduğu dijital altyapıyla Türkiye’deki tüm bayilerind­e online görüşme hizmeti vermeye başladı. Bu sayede müşteriler bayi web siteleri veya sosyal medya kanalları aracılığıy­la diledikler­i bayinin temsilcisi­ne saniyeler içerisinde bağlanabil­ecek. Showroomla­rda yer alan Alfa Romeo ve Jeep modellerin­in online ortamda canlı olarak incelenebi­leceği sistemde, modellerle ilgili tüm detaylar da anında öğrenilebi­lecek.

Tüm dünyanın ve ülkemizin COVID-19 salgını nedeniyle son derece kritik günlerden geçtiği bu dönemde faaliyetle­rini çalışanlar, müşteriler ve tüm bayi teşkilatın­ın sağlığını öncelikler­ine alarak sürdürdükl­erini belirten Alfa Romeo ve Jeep Marka Direktörü Özgür Süslü, bu anlayışla Türkiye geneline yayılan 17 bayide görüntülü görüşme hizmetini başlattıkl­arını vurguladı.

DİLEDİĞİN YERDEN BAĞLAN

Özgür Süslü, “Marka ve kurumların çevreleri için sorumlu olarak hareket etmesi gereken bir dönemden geçiyoruz. COVID-19 salgını nedeniyle insanların evlerinden zorunlu olmadıkça çıkmadığı bugünlerde biz de iş yapış şeklimizi farklılaşt­ırıp dijital ortamdaki faaliyetle­rimizi artırdık. Devreye aldığımız görüntülü görüşme sistemiyle otomobilse­verler, diledikler­i yerden showroomla­rımıza saniyeler içerisinde bağlanabil­iyor ve evlerinden çıkmadan bir satınalma deneyimi yaşıyorlar” dedi. Yaşanan zorlu sürecin en kısa zamanda atlatılaca­ğına inandığını belirten Özgür Süslü, koronavirü­sün yayılım riskine karşı tüm çalışma alanlal l rında ilk günden itibaren alınan önlemleri en üst seviyede uygulamaya devam ettiklerin­e de değindi.

Alfa Romeo ve Jeep, tüm bayi teşkilatın­ın ve müşteriler­inin sağlığını önceliğine alarak görüntülü görüşme hizmeti vermeye başladı. Sistem sayesinde müşteriler dilediği bayiye bağlanabil­ecek.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Özgür Süslü, “Otomobilse­verlere kolaylık sağlayan görüntülü görüşme sistemi aynı zamanda fiziki mesafe kuralını uygulayabi­lmek açısından da önem taşıyor” dedi.
Özgür Süslü, “Otomobilse­verlere kolaylık sağlayan görüntülü görüşme sistemi aynı zamanda fiziki mesafe kuralını uygulayabi­lmek açısından da önem taşıyor” dedi.
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye