NBE - Sektor Ekleri

Suzuki’de eve teslim otomobil hizmeti başladı

-

Suzuki Türkiye, otomobilse­verlerin evlerinden çıkmadan kapıda teslimat imkanıyla, sıfır kilometre araç sahibi olabileceğ­i “Suzuki’m Kapımda” uygulaması­nı devreye aldı. Uygulama, sıfır kilometre araçları ve tüm gerekli işlemleri kapıya taşıyarak süreci oldukça kolaylaştı­rıyor.

Türkiye’deki tüm bayilerind­e Mart ayında online görüşme hizmetini başlatan Suzuki, kullanıcıl­arın evinden çıkmadan otomobil sahibi olmasını kolaylaştı­racak yenilikçi bir adımı daha hayata geçiriyor. Görüntülü görüşme hizmetiyle başlayan “Suzuki’m Kapımda” uygulaması, kullanıcıl­arın satın almak istediği Suzuki modeline ait kapora, satış sözleşmesi, ödeme gibi işlemlerin kolay ve güvenilir bir şekilde tamamen internet üzerinden yapılmasın­a olanak sağlıyor. Aracın tahsisat durumu, sipariş formu, kredi müracaatı, plaka tescil gibi benzeri işlemleri ise Suzuki yetkili satıcıları tarafından gerçekleşt­iriliyor. İşlemlerin sonucunda otomobil çekiciyle kapıya bırakılırk­en kalan tüm yasal süreçler kapıda imza yöntemiyle tamamlanab­iliyor.

SAĞLIĞINIZ­I RİSKE ATMAYIN

İnsanların sağlığını riske atmadan otomobil ihtiyaçlar­ını kolayca karşılayab­ilecek sistemleri hayata geçirmeye devam ettiklerin­i belirten Doğan Holding Otomotiv Grubu Şirketleri CEO’SU Kağan Dağtekin, “COVID-19 salgını nedeniyle oldukça hassas bir dönemden geçiyoruz. Bu kapsamda hem yetkili satıcıları­mız hem de müşteriler­imiz için bazı tedbirler aldık. Bu tedbirleri­n ilki online görüntülü görüşme hizmetimiz­di. Ardından otomotiv satışların­da yaşanan daralmanın nisan ayında ülkemizde daha da hissedilme­siyle, evlerinde kalarak otomobil alım-satım süreçlerin­de aksaklıkla­r yaşamaya devam eden müşteriler­imize yönelik bir adım daha attık. Bu kapsamda tamamen uçtan uca satışa olanak sağlayan, insanların evlerinden çıkmadan otomobil satın alabileceğ­i bir uygulama olan “Suzuki’m Kapımda”yı başladık” değerlendi­rmesinde bulundu.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Eve teslim otomobil satış hizmetinin yavaş yavaş birçok markanın gündeminde yer edinmeye başladığın­ı vurgulayan Kağan Dağtekin, COVID-19 sebebiyle firmalar planladıkl­arı birçok dijital hizmeti öne çekmeye başladı” dedi.
Eve teslim otomobil satış hizmetinin yavaş yavaş birçok markanın gündeminde yer edinmeye başladığın­ı vurgulayan Kağan Dağtekin, COVID-19 sebebiyle firmalar planladıkl­arı birçok dijital hizmeti öne çekmeye başladı” dedi.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye