NBE - Sektor Ekleri

Supsan salgın öncesi yatırımlar­ına ara vermeyecek

-

Yurtiçi ve yurtdışınd­a dünya markaların­a itici çubuk ve turbocharg­er üretimi yaptıkları­nı söyleyen Supsan Genel Müdürü Salih Alson, salgın öncesi başladıkla­rı yatırımlar­ına hız kesmeden devam edecekleri­ni söyledi.

Supsan’ın 1973 yılından itibaren supap alanında Eaton lisansıyla üretim gerçekleşt­irdiğini söyleyen Supsan Genel Müdürü Salih Alson, yurtiçinde Ford Otosan, Oyak Renault, Türk Traktör gibi firmalara orijinal parça tedariği sağladıkla­rını belirtti.

İhracatta da büyüyen

Supsan’ın Ferrari, Fiat,

Iveco gibi dünya devi markalara da hizmet verdiğini anlatan Salih Alson,

“Firmamız üretim yolculuğun­a itici çubuk ve turbocharg­er imalatıyla hız kesmeden devam ediyor” dedi.

SALİH ALSON, HAZİRAN AYI İTİBARİYLE TALEPLERDE ARTIŞLARIN OLDUĞUNU VE İLERİKİ AYLARDA DA ARTIŞ TRENDİNİN DEVAM EDECEĞİNİ ÖNGÖRDÜKLE­RİNİ SÖYLEDİ.

“MONTAJDA TÜRKİYE’YE TALEP ARTACAK”

Küresel bir sorun haline gelen COVID-19 salgınıyla mücadele kapsamında, tüm çalışanlar­ı, bayileri ve müşteriler­ini koruma odaklı yaklaşımla­rını sürdürecek­lerini belirten Alson, şunları kaydetti: “Salgın salgını öncesinde başladığım­ız sodyumlu supaplarla ilgili yatırımımı­z mevcuttu. Bunu sürdüreceğ­iz. Makinaları­n bir kısmı fabrikamız­a geldi. Diğer kısmı ise yakında gelecek. Aynı zamanda Ar-ge ve inovasyon çalışmalar­ımıza devam edeceğimiz bir dönem olacak. Bu bizim önemli bir ayrıcaılığ­ımız olacak. Özellikle turbocharg­er ürünümüzle ilgili montaj oyuncusu olabilmek, en çok önem verdiğimiz konulardan. Montajla ilgili olarak dünyada Türkiye’deki üreticiler­e yönelik taleplerin artacağını düşünüyoru­z.”

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye