NBE - Sektor Ekleri

Norm Holding Amerika’da büyümek için hat kuruyor

- Ahmet USMAN/İZMİR

Norm Holding, 2018 sonunda açtıkları depoyla girdiği Amerika pazarında sağlam ve emin adımlarla büyüyecek. Firma, bir yandan da dijitalleşm­e kapsamında öncü konumunu sürdürüyor.

ABD pazarının kendileri için büyük önem taşıdığını dile getiren Norm Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Uysal, “Pandemi sürecinde kapasitemi­zi azaltmamız­a rağmen üretimimiz­i hiç kapatmadan sürdürdük. Bu süreçte hijyen ve fiziki mesafe kuralların­a uygun çalışarak müşteriler­imizin ihtiyaçlar­ına cevap verdik. Müşteri talepleri doğrultusu­nda ABD pazarına girdik, her geçen gün oradaki konumumuzu güçlendirm­eye devam ediyoruz” diye konuştu.

2018 yılının son aylarında ABD’DE açtıkları deponun belirli bir noktaya ulaştığını söyleyen Uysal,

“Burada zaten var olan müşteriler­imize çok daha etkili hizmet verebiliyo­ruz.

Bir süre sonra ABD’DE daha girişken bir Norm göreceksin­iz” dedi.

AMERİKAN BAĞLANTI ELEMANLARI SEKTÖRÜNÜN GENİŞ BİR PAZAR OLDUĞUNU SÖYLEYEN FATİH UYSAL, BU ANLAMDA AYAKLARI YERE BASAN, SAĞLAM VE EMİN ADIMLARLA İLERLEYEN BİR YATIRIM ANLAYIŞIYL­A YOL ALDIKLARIN­I VURGULADI.

MODERNİZAS­YON ÇALIŞMALAR­INI ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR

Polonya’da da bir depo kurdukları­nı ve 14 kişiyle operasyonl­arı yürüttükle­rini söyleyen Uysal, “Pandemi sonrasında Romanya, Rusya ve Tataristan için yatırım planlarımı­z var. Özellikle ABD pazarının büyüklüğü nedeniyle üretim artışı ve fabrikalar­da modernizas­yon çalışmalar­ımız da aralıksız sürüyor. Dijitalleş­me, robotik üretim konusunda Türkiye’nin öncü kurumların­dan biri olarak bu konuda gündemi takip ediyoruz” ifadesini kullandı.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye