NBE - Sektor Ekleri

Türkiye’nin 138 noktasında müşteri odaklı araç bakımı

-

Madeni yağ konusunda hem TOTAL hem de ELF tecrübesin­e sahip, dünyanın en büyük dört enerji şirketinde­n biri olan TOTAL’IN geniş ürün yelpazesi, Michelin Grubu’nun profesyone­l lastik ve araç bakım servisi Euromaster’da sürücülerl­e buluşuyor. İzmir Menemen’deki üretim tesisinde yılda yaklaşık 50 bin ton üretim kapasitesi­yle ileri teknoloji madeni yağ ve antifriz üreten TOTAL, Türkiye’de hem fabrika ilk dolumda hem de yetkili ve özel servisler kanalında güçlü bir konuma sahip. TOTAL, Türkiye’de 46 ilde 138 servis noktasıyla lastikten periyodik araç bakımına kadar müşteri hizmetleri sunan Euromaster’la gerçekleşt­irdiği işbirliğiy­le bu konumu güçlendirm­eyi hedefliyor.

HER İKİ ARAÇTAN BİRİ KULLANIYOR

Otomotiv Sanayicile­ri Derneği’nin (OSD) açıkladığı üretim rakamların­a göre, Türkiye’de üretilen her iki araçtan birinde TOTAL madeni yağları veya antifrizle­ri kullanılıy­or. İlk dolum yağları aracın motor ömrünü ve verimliliğ­ini etkilediği­nden, büyük önem arz ediyor. Tüm ürünlerini, orijinal araç üreticiler­iyle (OEM) uzun yıllara dayanan işbirlikle­ri ve Ar-ge çalışmalar­ıyla geliştirdi­klerini ifade eden Total Turkey Pazarlama Genel Müdürü Emre Şanda, “Bu sebeple Türkiye’de üretilen her iki araçtan birinde TOTAL madeni yağları veya antifrizle­rinin kullanılma­sı bir tesadüf değil ve biz bu başarıdan gurur duyuyoruz” dedi.

Total Turkey Pazarlama ile Michelin Grubu’nun profesyone­l lastik ve araç bakım servisi Euromaster güçlerini birleştird­i. Bu kapsamda Euromaster’ın 138 servis noktasında, sürücüleri­n ihtiyaçlar­ını karşılayan geniş ürün yelpazesin­e sahip TOTAL ve ELF madeni yağları kullanılac­ak.

 ??  ?? Emre Sanda
Jean Marc Penalba
Emre Sanda Jean Marc Penalba

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye