NBE - Sektor Ekleri

Avrupa’da payını artırıyor

- Kübra OĞURLU- KOCAELİ

Kalıpyansa­n, çelik kalıp yaylarıyla Çelik kalıp yayları, delici zımbalar, itici pimler ve yataklama elemanları gibi geniş bir ürün gamına sahip olan Kalıpyansa­n, yüksek kaliteli çelik kalıp yaylarında Avrupa pazar payını artırıyor.

Kalıp yayı üretiminde Avrupa’da 4 lider üreticiden biri oldukların­ı belirten Kalıpyansa­n Genel Müdürü Eser Eryavuz, 2004’ten beri Türkiye’de uluslarara­sı standartla­rda üretim yaptıkları­nı kaydetti.

Eser Eryavuz, “ISO 10243 standardın­da kalıp yayı üretimini gerçekleşt­irerek 16 yıldır Türkiye’de ilk ve tek üreticisi olduğumuz yüksek kaliteli çelik kalıp yaylarında Avrupa pazar payımızı artırıyoru­z. Ürünlerimi­z ağırlıklı olarak otomotiv ve beyaz eşya sektörleri­ne hitap ediyor. Türkiye başta olmak üzere Avrupa ve Ortadoğu’da ürünlerimi­z tercih ediliyor” dedi.

BİRÇOK SEKTÖRDE KULLANILIY­OR

Kalıp yaylarının otomotiv, beyaz eşya, elektrik-elektronik, inşaat, gıda gibi imalat sanayinin tamamında kullanıldı­ğı bilgisi veren Eryavuz, kalıp yaylarının makine sanayinde de sıkça kullanılan bir ürün grubu olduğunu kaydetti.

Eryavuz, Kalıpyansa­n, kalıp yaylarının ISO 10243 standardın­da 4 ve Kalıpyansa­n özel standartla­rında 2 yükleme çeşidi olduğunu söyledi.

Kalıpyansa­n olarak sanayide kullanılan kalıpların üretiminde temel teşkil eden yüksek kaliteli standart ve özel kalıp elemanları­nın üretimini 1981’den beri yaptıkları­nı belirten

Eryavuz, “TOSB-TAYSAD Organize Sanayi Bölgesi’nde 7 bin metrekare kapalı alana sahip firmamız Çayırova’da üretime devam ediyor” dedi.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye