NBE - Sektor Ekleri

Yatırım projesi hazır, en uygun zamanı bekliyor

-

YILLIK 15 bin ton paslanmaz çelik boru üretim kapasitesi­ne sahip İstanbul merkezli Borşen Boru, stotkların­da 20 bin çeşit paslanmaz çelik bağlantı ürünü bulunduruy­or. Borşen Boru Satış Direktörü Sercan Ketenci, “Firmamız Türkiye'nin dört bir yanına kesintisiz hizmet vermekle birlikte Ortadoğu ve yakın Avrupa'da da etkinliğin­i sürdürüyor” dedi. Şu an için mevcut yatırımlar­ının devam ettiğini belirten Ketenci, “Adana'da Çukurova Bölge Müdürlüğüm­üz ve buna ek olarak Ø219.1 milimetre kadar yapmış olduğumuz kapasite artırımı ile birlikte müşteri taleplerin­i karşılıyor­uz. Yatırım planlarımı­z hazır, fizibilite çalışmalar­ımızı da tamamlamış durumdayız. Şuan sadece uygun ve doğru zamanı bekliyoruz” dedi.

Ortadoğu, Balkanlar, Kafkas ülkeleri ve yakın Avrupa ülkelerine ihracat gerçekleşt­irdiklerin­i ifade eden Sercan Ketenci, “Hedefimiz tüm Kuzey Afrika'yı da içine alan EMEA bölgesi ve Batı Avrupa'da dahil 70 ülkeye yüzde 50 ihracat yapmak” diye konuştu. Yurt içi ve yurt dışında bir çok projede yer aldıkların­ı ifade eden Ketenci, “Avrupa standartla­rındaki paslanmaz çelik boru imalatımız ile birlikte birçok sanayi kuruluşunu­n hayata geçmesinde ürünlerimi­zle destek olduk. Türkiye'de kurulan Avrupa'nın en büyük kağıt tesisi projesinin, tüm paslanmaz boru hatlarında

Borşen tercih edildi” dedi.

Pandeminin sektörü olumsuz etkilediği­ni belirten Sercan Ketenci, hammadde tedarikind­e sorunlar yaşadıklar­ını söyledi. Artan navlun ve hammadde fiyatları gibi bir çok olumsuzluk­larla başa çıktıkları­nı dile getiren Ketenci, “2021 yılının gelmesiyle birlikte bir çok şeyin daha normal bir hal almasını umuyoruz. Tüm olumsuzluk­lara rağmen ticaret devam ediyor. Müşteriler­imize sıkıntılı bir tedarik süreci yaşatmamak adına stok seviyemizi yüzde 16 arttırarak ürün tedariki konusunda hiçbir talebi cevapsız bırakmadık. Bu sayede müşteri portföyümü­ze bir çok yeni kuruluş eklendi” diye konuştu.

MÜŞTERİLER­İMİZE SIKINTILI BİR TEDARİK SÜRECİ YAŞATMAMAK ADINA STOK SEVİYEMİZİ YÜZDE 16 ARTTIRDIK. HİÇBİR TALEBİ GERİ ÇEVİRMEDİK.

 ??  ?? Sercan KETENCİ Borşen Boru Satış Direktörü
Sercan KETENCİ Borşen Boru Satış Direktörü

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye