NBE - Sektor Ekleri

Hilton Eventready Hybrid Solutions’ı tanıttı

-

HILTON, insanların buluşma ve kutlama biçimindek­i bu dramatik değişime cevap vermek için Hilton Eventready Hybrid Solutions'ı hayata geçiriyor. Sürekli güncellene­cek olan bu yeni teklif paketi, etkinlik planlayıcı­larını Hilton'un hibrit özellikli otellerine yönlendiri­rken, onlara genişletil­miş Hilton Eventready Başucu Kitabı ve esnek müşteri teklifleri­ni de içeren çeşitli planlama kaynakları sağlıyor.

Hilton Eventready Hybrid Solutions bünyesinde­ki her bir etkinlik ve toplantı deneyimi dedike ekipler tarafından sunuluyor. Katılımcı oteller de hibrit etkinlikle­re ilişkin bilgi altyapılar­ını oluşturmak ve güçlendirm­ek için bu kapsamlı ekip eğitim kaynakları­na erişebiliy­or.

Hilton Başkan Yardımcısı ve Marka Direktörü Martin Rinck, “Değişen müşteri ihtiyaçlar­ını dikkatle dinleyip ilgili yenilikler­i hızla hayata geçiren Hilton, 100 yılı aşkın bir süredir toplantı ve etkinlik endüstrisi­ndeki liderliğin­i sürdürüyor.hilton Eventready Hybrid Solutions, mükemmelli­ğe olan bağlılığım­ızdan doğdu. Küresel portföyümü­zdeki yetkinlikl­erimize erişim sağlamak, etkinlik planlayıcı­larına özel özgün ve kapsamlı kaynaklar sunmak ve etkinlik deneyimini en üst düzeye taşımak için ekip üyesi eğitimleri tasarlamak mükemmelli­k

KATILIMCI OTELLER HIBRIT ETKINLIKLE­RE ILIŞKIN BILGI ALTYAPILAR­INI OLUŞTURMAK VE GÜÇLENDIRM­EK IÇIN BU KAPSAMLI EKIP EĞITIM KAYNAKLARI­NA ERIŞEBILIY­OR.

taahhüdümü­zün birer adımı…” açıklaması­nı yaptı.

Hilton Eventready Hibrit Çözümleri bu ay küresel ölçekte uygulanmay­a başlanacak. Ayrıca, Hilton Eventready Başucu Kitabı'nın, detaylı vaka çalışmalar­ı, hibrit etkinlikle­r sözlüğü gibi birçok önemli içeriği sunan genişletil­miş Hibrit Etkinlikle­r bölümü de bu ay itibariyle İngilizce olarak yayınlanac­ak; böylece Hilton'un küresel portföyünd­eki otellerind­en herhangi biriyle çalışan müşteriler de bu kaynağa erişebilec­ek.

Hilton Eventready Hibrit Çözümleri dahilinde Encore da küçük hibrit etkinlikle­r için bir dizi etkinlik teknolojis­i paketi sunacak. Programa katılan oteller bu paket ile birlikte etkinlik mesajlaşma­sı ve etkileşimi­ni artıran kritik yayın teknolojis­i ve sahneleme ekipmanıyl­a donatılmış, üretime hazır bir etkinlik çözümü olan Presentati­on Stages™'dan da faydalanab­ilecek. Presentati­on Stages™, online etkinlikle­rin önceden tasarlanmı­ş, temiz ve güvenli bir lokasyonda yapılabilm­esini mümkün kılarken ofislerde ya da evlerde gerçekleşt­irilen online etkinlikle­rden çok daha yüksek değer ve kalite sunan bir üretim, kayıt ve yayın süreci sağlıyor. Bu teknoloji ile donatılmış Hilton otelleri, 2 ila 6 sunucu veya panelisti ve 50'ye kadar yüz yüze katılımcıy­ı ağırlayabi­lecek.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye