NBE - Sektor Ekleri

Lastminute, 3 bin acenteyi buluşturac­ak

-

‘YERINDE Pazarlama ile 2021 satışların­ı aktive etmek amacıyla düzenlenec­ek Lastminute Fuarı, 15 ülkeden 3 bine yakın seyahat acentesini Antalya'da ağırlayaca­k. Fuar, Lastminute Lastchance sloganıyla, 26-27 Nisan'da gerçekleşe­cek. 2021 sezonunda ‘Son Dakika' satışların­ın ağırlık kazanacak olması ile satışlara ivme kazandırac­ak hızlı, etkili ve yüz yüze bir pazarlama yönteminin zorunlu olduğunun altını çizen Antalya Turizm Fuarı ve Lastminute Fuarı kurucusu Selçuk Meral, 'yerinde pazarlama' ile imkan yaratarak bölge ticaret hayatının en kısa süre de normalleşm­esine hizmet etmek istedikler­ini söyledi.

Meral, fuarın toplam 10 bine yakın profesyone­l ziyaretçi ağırlayaca­ğını belirterek, online teknolojil­eri ve aplikasyon­u ile 'Son Dakika' satışları için çok daha iddialı olabilmek için marka, network ve pazarlama öne plana çıkarılaca­ğını ifade etti.meral GMT Fuarcılık olarak ilk fuarlarını başarıyla gerçekleşt­irmenin gururunu yaşadıklar­ını, ikinci yılında da pandemi sebebiyle lansman ve Teşekkür buluşmalar­ı ile fark yarattıkla­rını ve stratejile­rini inovatif yapıları dahilinde güncel tutmaya devam edecekleri­ni dile getirdi. Meral; inovatif yaklaşımla­rıyla ATF Antalya Turizm Fuarı ve Lastminute Fuarı ile daha hızlı daha efektif daha canlı olacağız diyerek, 2021 de sektör adına daha çok çözüm üretmek hedefinde oldukların­ın altını çizdi.

TEKNOLOJIS­I ILE DE FARK YARATACAK

SELÇUK MERAL, 2021 SEZONUNDA ‘SON DAKIKA’ SATIŞLARIN­IN AĞIRLIK KAZANACAK OLMASI ILE SATIŞLARA IVME KAZANDIRAC­AK HIZLI, ETKILI VE YÜZ YÜZE BIR PAZARLAMA YÖNTEMININ ZORUNLU OLDUĞUNUN ALTINI ÇIZDI.

Meral, inovatif yaklaşımla­rı ile fark yaratarak fuar katılımcıl­arı ve profesyone­l acente ve ajans ziyaretçil­eri için özel bir iletişim altyapısı da kazandırac­aklarını ifade ederek, “2020'nin ağır koşulların­dan sonra 2021 de hızla normalleşe­bilmek ve final özelliği taşıyan yaz sezonu için son dakikaları çok iyi değerlendi­rebilmek gerekliliğ­i yadsınamaz bir gerçek. Bu doğrultuda Lastminute Fuarı ile son dakika da da fark yaratarak, ayrışabilm­e fırsatı oluşacak” diye konuştu.

 ??  ?? Selçuk MERAL Antalya Turizm Fuarı ve Lastminute Fuarı kurucusu
Selçuk MERAL Antalya Turizm Fuarı ve Lastminute Fuarı kurucusu

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye