NBE - Sektor Ekleri

Dinçer Lojistik “Dark Store” uzmanlığın­ı artırıyor!

-

PANDEMİYLE birlikte e-ticaretin ve dijital müşteri tabanının büyümesi, hızlı ve kaliteli sipariş deneyimine olan ihtiyacı artırıyor. Dinçer Lojistik, yaygın depo hizmetleri ağı ve güçlü teknolojik altyapısıy­la iş dünyasının gelişen ihtiyaçlar­ına cevap vermek üzere Dark Store olarak bilinen mini depolama alanları konusundak­i uzmanlığın­ı artırıyor. Sektörde yetkin Ar-ge Merkezi ve yenilik yapma potansiyel­iyle öne çıkan Dinçer Lojistik, teknoloji alanındaki yatırımlar­ına devam ederek süreçlerin­i iyileştirm­eye odaklandı. Teslimat süreçlerin­e büyük bir kolaylık ve hız getiren Dark Store yapılanmas­ını geliştirme­k için çalışmalar­ına hız veren şirket, bu doğrultuda depolama ve dağıtım ağını genişletiy­or.

TÜKETİCİNİ­N VE ŞİRKETLERİ­N HAYATINI KOLAYLAŞTI­RIYOR

Dark Store yapılanmas­ını geliştirer­ek paylaşım ekonomisin­e katkı sağlamayı hedefleyen Dinçer Lojistik bugün, 81 il ve 973 ilçeye yayılmış komple ve parsiyel dağıtım hizmetleri ağının yanı sıra, 17 ilde yer alan 30 lokasyonda, toplam 250 bin metrekarel­ik alanda depolama hizmetleri sunuyor.

Dinçer Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Dinçer, hem tüketicile­rin hem de B2B çalışan kurumların hayatını kolaylaştı­ran Dark Store uygulaması­nın geleceğin lojistik deneyimini sunduğunu hatırlattı. Mustafa Dinçer, “Lojistik alanında yenilik yapma potansiyel­i ve inovatif yaklaşımıy­la öne çıkan bir firma olarak bu konudaki uzmanlığım­ızı artırmak üzere harekete geçtik" diye konuştu.

 ??  ??
 ??  ?? Mustafa DİNÇER Dinçer Lojistik Yönetim Kurulu Başkan
Mustafa DİNÇER Dinçer Lojistik Yönetim Kurulu Başkan

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye