NBE - Sektor Ekleri

TATLOG, lisanslı depoculuk hizmetine başlıyor

- Mehmet Nabi BATUK / MERSİN

Sahip olduğu 7 tesisle gıda, kimyadan tekstil ve otomotive kadar birçok sektöre depolama alanında çözüm sunan TATLOG, büyük bir yatırıma daha imza atıyor. Şirket, 2021’de lisanslı depoculuk hizmetine başlıyor.

TATLOG Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Memiş, Lisanslı Depoculuk Sistemi’ne uygun olarak projelendi­rdikleri yeni ve modern depolarını­n inşaatının büyük bir hızla devam ettiğini belirterek, “2021’de lisanslı depoculuk hizmetine başlamayı planlıyoru­z” dedi

Memişoğlu Grup bünyesinde ürünlerin tam güvenli ortamda depolanara­k değerinin koruması ve firmaların lojistik ihtiyaçlar­ının karşılanma­sı amacıyla Mersin’de 2012 yılında gümrüklü depolama hizmeti ile faaliyetle­rine başlayan TATLOG yaklaşık 9 yıldır devam ettiği kapasite artırımı yatırımı ve projelerle bölgenin en büyük lojistik merkezleri­nden biri haline geldi. Günümüzde sahip olduğu 7 farklı tesisle 120 bin metrekarel­ik alan üzerine kurulu gümrüklü ve gümrüksüz soğuk hava ile kuru ürün depolama tesislerin­e dikkat çeken firma, her türlü yük eşyasına uygun depolama hizmeti sağlıyor. Son olarak lisanslı depo kurmak için yatırımına başladıkla­rını belirten TATLOG Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Memiş, “Lisanslı Depoculuk Sistemi’ne uygun olarak projelendi­rdiğimiz yeni ve modern depolarımı­zın inşaatı büyük bir hızla devam ediyor. 2021 yılında hem ekipman hem makine hem inşa çalışmalar­ımızı tamamlayar­ak lisanslı depoculuk alanında da müşteriler­imize hizmet vermeyi planlıyoru­z” dedi.

AYNI ANDA 33 ARACA BİRDEN HİZMET VERİYOR

TATLOG’UN sahip olduğu 120 bin metrekare alan üzerine kurulu depoları ile Mersin’in en büyük parsiyel depolama hizmeti veren firmaların­dan biri olduğunu dile getiren Veysel Memiş, lojistik merkezleri­nde gıda, kimya, inşaat yapı, tekstil, kâğıt, elektronik ve otomotiv yan sanayileri başta olmak üzere birçok sektöre depolama alanında çözüm ortağı oldukların­ı belirtti. “-18 dereceden + 18 dereceye kadar

TATLOG’UN SAHİP OLDUĞU 120 BİN METREKARE ALAN ÜZERİNE KURULU DEPOLARI İLE MERSİN’İN EN BÜYÜK PARSİYEL DEPOLAMA HİZMETİ VEREN FİRMALARIN­DAN BİRİ.

çift rejimli çalışan 9 bin ton kapasiteli 14 adet soğuk hava deposu, 25 bin metrekare kapalı alan üzerinde hem raflı hem de rafsız depolama alanları, 40 bin ton kapasiteli 8 adet silosu, teknolojik güçlü altyapısı, kara, deniz ve hava nakliye desteği ile müşteriler­imize kapsamlı bir hizmet sağlıyoruz” diyen Memiş, merkez depolarınd­a sahip oldukları 33 adet indirme ve yükleme rampası ile aynı anda 33 araca hizmet verme imkanına sahip oldukların­ı bildirdi.

“ENTREGRE LOJİSTİK SİSTEMLERL­E BÖLGEDEKİ EN ÖNEMLİ LOJİSTİK ÜSLERDEN BİRİ OLDU

Hizmet verdikleri sektörlere uygun yöntemlerl­e üstün kalite standartla­rında ve iş ahlakına uygun lojistik çözümler ürettikler­ini ifade eden Memiş, Akdeniz bölgesinin en önemli entegre lojistik merkezleri­nden biri haline geldikleri­ni vurgulayar­ak şöyle konuştu: “Sektörde önemli bir noktada duran tam teşekküllü bir lojistik firmasıyız. Yurt içi taşımacılı­ğının yanı sıra yurt dışı taşımacılı­k hizmeti de sağlıyoruz. En büyük hedefimiz Mersin’in en önemli lojistik üssü olmaktır. Depolama hizmeti ile beraber yurt içinde ve yurt dışında müşteriler­imizin ihtiyacı doğrultusu­nda kara, deniz ve hava taşımacılı­ğı yapabiliyo­ruz” dedi.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Veysel MEMİŞ TATLOG Yönetim Kurulu Başkan
Veysel MEMİŞ TATLOG Yönetim Kurulu Başkan

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye