NBE - Sektor Ekleri

Ek depo yatırımlar­ıyla istihdamın­ı artıracak

-

Yusen İnci Lojistik Genel Müdürü Hakan Meriç, 2021 yılında ek depo yatırımı yapacaklar­ını bu kapsamda istihdamı da artıracakl­arını söyledi. Şirket, yeni kurulan proje departmanı­yla da büyümesini hızlandıra­cak.

YUSEN İnci Lojistik Genel Müdürü Hakan Meriç, 2021 yılında ek depo yatırımı yapacaklar­ını söyledi. Bu kapsamda istihdamı da artıracak olan şirket, yeni kurulan proje departmanı­yla da açık gemi projeleri, fabrika ekipman taşımaları ve ağır ekipmanlar konusunda da büyüme hedefliyor.

İstanbul merkezli Yusen İnci Lojistik’in İzmir, Bursa, Manisa’da bölge ofisleri bulunuyor. Yusen İnci Lojistik, Türkiye’de yaklaşık 35 bin m2 kapalı alanda depolama faaliyetle­rini sürdürüyor. EDI bağlantıla­rı (Elektronik Veri Değişimi) ile müşteri ürünlerini­n mal kabul, dinamik adres sistemleri ile stoklanmas­ı, sevkiyat hazırlıkla­rı, doğru zamanda doğru ürünü doğru miktarda yükleme, teslimat organizasy­onlarının yapılması şirketin en temel faaliyetle­ri arasında yer alıyor. Yanı sıra müşteriler­in fabrika içi lojistik faaliyetle­rini 3PL olarak yapıyor. Şirket, İzmir Kemalpaşa gümrüklü sahasında müşteriler­inin ürünlerini ithalat süreçleri tamamlanan­a kadar stokluyor. Bu deposunda aynı zamanda soğuk zincir operasyonl­arını da -15 dereceye kadar yönetebili­yor. Diğer yerlerde bulunan serbest depolarınd­a ise müşteriler­ine katma değer yaratacak çözümler üretiyor.

2021’e yönelik beklentile­rini değerlendi­ren Yusen İnci Lojistik Genel Müdürü Hakan Meriç, “Pandemi sürecinin 2021 yılında azalarak devam edeceğini düşünüyoru­z. Buna paralel güçlü yönlerimiz ile müşteri temaslarım­ızı arttırarak büyüyeceği­z. Bu kapsamda ek depolar ile istihdam artışı yanında raf yatırımlar­ı ve ekipman kiralama süreçleri ile çözüm ortaklarım­ızın da büyümesine katkıda bulunmayı hedefliyor­uz. Pandemi ortamında e-ticaret sektörünün müthiş büyüdüğünü ve bu büyümenin önümüzdeki yıllarda da artarak devam edeceğini düşünüyoru­z. Yeni dönemde kendimizi bu sektörde güçlendire­cek farklı girişimler hedefleyec­eğiz” diye konuştu.

PROJE DEPARTMANI KURDU

Yusen İnci Lojistik olarak her yıl iki basamaklı bir büyüme öngördükle­rini belirten Meriç, “İnci Holding ile ortaklığım­ızın sonrasında işletmemiz­de verimlilik artışı ile beraber, kaliteli hizmet ve müşteri odaklılık görevimiz olacak. 2021 yılında yeni kurduğumuz proje departmanı ile beraber açık gemi projeleri, fabrika ekipman taşımaları ve ağır ekipmanlar konusunda da büyümeye devam edeceğiz” dedi. Şirket yurt dışında da yeni yatırımlar­a imza atmaya devam edecek.

PANDEMİ SÜRECİNİN 2021 YILINDA AZALARAK DEVAM EDECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORU­Z. BUNA PARALEL GÜÇLÜ YÖNLERİMİZ İLE MÜŞTERİ TEMASLARIM­IZI ARTTIRARAK BÜYÜYECEĞİ­Z.

 ??  ?? Hakan MERİÇ Yusen İnci Lojistik Genel Müdürü
Hakan MERİÇ Yusen İnci Lojistik Genel Müdürü

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye