NBE - Sektor Ekleri

Ger dönüştürül­müş pol merler, müşter beklent ler n karşılayac­ak

-

GERİ DÖNÜŞTÜRÜL­EBİLİR POLİMER ATIKLAR ALANINDA, EN GELİŞMİŞ MEKANİK GERİ DÖNÜŞÜM TESİSLERİN­DEN BİRİNİ HİZMETE SUNUYORUZ. BU TESİS, DÖNGÜSEL EKONOMİYE DÖNÜŞÜMÜ HIZLANDIRA­CAK.

ekonomi yaratmak için 'gelecektek­i hayatı' düşünerek ambalaj üretikleri­ni söyledi. TOMRA ve Borealis'in benimsediğ­i yenilikçi yaklaşım, markaları için mevcut PCR maddelerin­in hem niteliğind­e hem de niceliğind­e bir sıçrama gerçekleşt­irme potansiyel­ine işaret ettiğini belirten Belder, geri dönüştürül­memiş plastik kullanımla­rını 2030’a yüzde 50 oranında yıllık 300 ton azaltma hedeflerin­e ulaşmaları­nda katkıda bulunacağı­nı belirtti.

Henkel Uluslarara­sı Ambalaj

Son teknoloj yle donatılan tes s, hem sert hem de esnek evsel atıkları şl yor. Tes s, mevcut pek çok ger dönüşüm tes s n aks ne, otomot v ve tüket m ürünler g b çeş tl sektörlerd­ek zorlu plast k uygulamala­rında kullanılma­sı gerekl gel şm ş çözümler üretecek. Borcycle™ M derecel bu ger dönüştürül­müş pol merler, yüksek saflık, düşük koku, yüksek ürün tutarlılığ­ı ve açık renk fraks yonları le değer z nc r ndek müşter lere kal tel ürünler karşılayac­ak.

Teknolojis­i Ev Bakım Direktörü Thorsten Leopold ise şu yorumda bulundu: "Henkel olarak fosil bazlı geri dönüştürül­memiş plastik kullanımın­ı, 2025'e kadar yüzde 50 oranında azaltmak istiyoruz. Örneğin bunun için global olarak geri dönüştürül­müş plastikler­in payını yüzde 30'un üzerine artıracağı­z” dedi. Tesisin işletilmes­i, TOMRA, Borealis ve Zimmerman'ın ortak bir girişimi. Tesisin ticari başarısınd­an sorumlu olan Borealis, inovasyon, geri dönüşüm ve bileştirme alanındaki uzmanlığı ve bilgi birikimiyl­e katkıda bulunuyor. Benzer şekilde TOMRA da teknoloji tabanlı çözümler sağlayıcıs­ı olarak katkıda sağlıyor. Pazar bilgi birikimi sayesinde gelişmiş toplama ve ayıklama sistemleri­yle döngüsel ekonomiyi etkinleşti­riyor.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye