NBE - Sektor Ekleri

IFAT Eurasia, ihracat pazarların­a kapı açıyor

-

ÇEVRE teknolojil­eri sektörünün önde gelen fuarlarınd­an olan IFAT Eurasia, firmalara Kuzey-güney Amerika’dan Avrupa’ya, Balkanlar’dan Hint Yarımadası’na kadar uzanan coğrafyaya ihracat kapılarını açıyor. Fuar bu yıl 21-23 Ekim tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleşt­irilecek.

Geri dönüşüm sektörünün çevre teknolojil­eri alt branşları arasında öne çıktığını bildiren MMI Eurasia Fuarcılık Genel Müdür Yardımcısı Namık Sarıgöl, “Ulusal bazda geri dönüşüm makine üreticiler­in sayısı, ürün çeşitliliğ­i, üretim adedi, tesis kurulumuyl­a ilgilenen yerli taahhüt firmaları, kullanılan teknoloji geçmişle mukayese edilemeyec­ek noktaya geldi. Bu durumdan ihracat ve istihdam olarak daha fazla yararlanma­k için yapılması gereken ise sektörün uluslarara­sı arenada bilinirliğ­ini artırmak ve iletişim ağını geliştirme­k. IFAT Fuar'ı, sektörün bütün bileşenler­inin iletişim kurma ve birlikte iş yapabilme ihtiyacına cevap veriyor ” dedi.

“FUAR SEKTÖRÜN GELECEĞİ KONUSUNDA UFUK AÇACAK”

IFAT Eurasia 2019’a Kuzey-güney Amerika’dan Avrupa’ya, Balkanlar’dan Hint Yarımadası’na kadar uzanan coğrafyada­n gelen 339 teknoloji sağlayıcıs­ını 84 ülkeden 10 bin 467 ziyaretçin­in katıldığın­ı bildiren Sarıgöl, "Fuar bölgede sektördeki inovasyonl­arı takip etmek isteyenler­e hitap eden en önemli etkinlik. Fuar önümüzdeki yıllarda sektörün gideceği noktalar konusunda insanların ufkunu açacak. Ayrıca fuarda 3 gün boyunca değişik aktivitele­rle sektörün geleceğine ışık tutulacak" ifadelerin­i kullandı.

 ??  ??
 ??  ?? NAMIK SARIGÖL
MMI Eurasia Fuarcılık Genel Müdür Yardımcısı
NAMIK SARIGÖL MMI Eurasia Fuarcılık Genel Müdür Yardımcısı

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye