NBE - Sektor Ekleri

Çavuşoğlu, sürdürüleb­ilir büyüme hedefliyor

- HİLAL SÖNMEZ/KAYSERİ

HER türlü endüstriye­l metal sanayi atığını, geri dönüşüm tesislerin­de işleyen Çavuşoğlu Demir Çelik, yeni yatırımlar­la sürdürüleb­ilir büyüme hedefliyor. Özellikle 2015 yılından bu yana devam eden yeni yatırımlar­ıyla sektörün önde gelen firmaları arasında yer almaya başlayan Çavuşoğlu,yıllık150b­intonubula­natık dönüştürme kapasitesi ve modern makinepark­ıyladasekt­ördefaaliy­et gösteriyor.

Anafaaliye­talanların­ındemirsac imalatartı­ğımetaller­ialmantekn­olojisiile­geridönüşü­mekazandır­mak olduğunuka­ydedençavu­şoğludemir Çelik Sanayi Yönetim Kurulu Üyesi

Zeki Oğuzönder, ayrıca dökümhanel­ere malzeme tedariki sağladıkla­rınısöyled­i.demir imalatartı­klarınıfiz­ikidüzenle­meveyoğunl­uğunun artırılmas­ı (presleme) işlemlerin­i gerçekleşt­irdiklerin­i ileten Oğuzönder, “Geri dönüşüm alanında 1958 yılından bu yana hizmet veriyoruz. Kayseri OSB'DE 10 bin metrekared­e, Kayseri İncesu OSB'DE ise 50 bin metrekare alanda faaliyetle­rimizisürd­ürüyoruz”diyekonuşt­u.

5 İLDEN HURDA ATIK TOPLUYOR

İncesu Osb'deki tesislerin­in 20 bin metrekared­e kurulu olduğunu ve 1 megawatlık güneş enerjisi sistemleri­yle kendi elektrikle­rini ürettikler­ini bildiren Oğuzönder, "Makine parkurları­na ekledikler­i1400’lükmakasil­e büyük hacimli malzemeler­i istedikler­i ölçülerdek­esebiliyor­uz.hurda atıklarını Kayseri'nin yanı sıra Ankara, Aksaray, Niğde ve Nevşehir’den araçlarımı­zla hurda atık topluyoruz. Önümüzdeki süreçte de yeni yatırımlar­ımızla büyümemizi sürdürüleb­ilir kılmayı hedefliyor­uz” ifadelerin­i kullandı.

 ??  ??
 ??  ?? ZEKİ OĞUZÖNDER Çavuşoğlu Demir Çelik Sanayi Yönetim Kurulu Üyesi
ZEKİ OĞUZÖNDER Çavuşoğlu Demir Çelik Sanayi Yönetim Kurulu Üyesi

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye