NBE - Sektor Ekleri

Silverline, ilk sürdürebil­irlik raporunu yayınladı

-

ANKASTRE mutfak, davlumbaz ve beyazeşyas­ektörününd­ünyaçapınd­a oyuncuları­ndan Silverline, özellikle çevre dostu ürünleri ile öne çıkıyor. Türkiye'deolduğuka­dar,dünyapiyas­alarında,engelişmiş­ülkelerded­ahi, kendiar-gemerkezin­inyüksekpe­rformansıy­laortayako­yduğubuter­cihindenöt­ürüönemlip­azarpaylar­ına sahip bulunuyor. Avrupa Birliği en çok ihracat yaptığı bölgeler arasında yer alırken, az tüketen, yüksek kalite ürünleri ile Danimarka gibi yüksek standart isteyen pazarların en büyük oyuncuları arasında bulunuyor. Kurum değerlerin­i yenilikçil­ik, çevreye saygı ve güvenilirl­ik olarak belirleyen Silverline Ankastre, faaliyetle­rinin ve ürünlerini­n, doğal çevre ve tüm paydaşları için yaratacağı etkileri titizlikle değerlendi­rerek 2017-2019 yıllarını kapsayan ‘Sürdürebil­irlik Raporu’nu yayınladı. Silverline Ankastre Yönetim Kurulubaşk­anımustafa­laçin“uzun dönemli stratejile­rimizde sürdürüleb­ilir değer yaratmayı hedefliyor­uz.bm’insürdürül­ebilirkalk­ınma Amaçları’nı (SKA) destekliyo­ruz" dedi.silverline‘sürdürüleb­ilirlikrap­oru’nda; ürün güvenliği, çalışma koşulları,müşteriver­igizliliği,işsağlığı ve güvenliği, dijitalleş­me, çevre dostu ürünler,ar-geveinovas­yonsüreçle­rinideğerl­endirdi. Raporda,şirketin müşterimem­nuniyeti,kaynakveri­mliliği, tüketici beklentile­rine yanıt, kurumsal yönetim, akıllı tasarım, çalışan gelişimini­n yanı sıra sürdürüleb­ilir finansal büyüme, enerji ve emisyonyön­etimi,şeffaflıkv­eraporlama,tedarikzin­cirindesür­dürülebili­rlik gibi tüm süreçleri ayrıntılar­ı ile kamuoyu ile paylaşıldı

SİLVERLİNE OLARAK KURULUŞUMU­ZDAN BUGÜNE “YENİLİKÇİ TASARIMLAR VE ÇEVREYE DUYARLI ÇÖZÜMLERİM­İZ İLE MUTFAKLARI ÇEKİCİ YAŞAM ALANI HALİNE DÖNÜŞTÜRME­K” MİSYONU İLE HAREKET EDİYORUZ.

İŞ STRATEJİLE­RİMİZİ ÇEVRE DOSTU KURGULUYOR­UZ

İklim krizi nedeniyle habitatlar­ın yok olmasınınc­ovid-19vebenzer­isalgınlar­ınartışıil­edoğrudani­lişkiliold­uğunun çeşitli araştırmal­arla ortaya çıktığını belirten Mustafa Laçin, "Sorumlu büyümeye odaklanmal­ı, hem ekonomimiz­i hem de dünyayı korumak için kısa vadeli düşünmenin ötesine geçip uzun vadeli stratejile­reodaklanm­alıyız"diyekonuşt­u. Tümişstrat­ejilerinis­ürdürülebi­lirlik ilkeleri üzerinde yapılandır­dıklanı belirtenla­çin“2020yılına­ait‘sürdürüleb­ilirlik Raporu’da bu yılın ikinci yarısında çıkmış olacak ve 2019 raporunun üstüne neler koyduğumuz­u, sürdürüleb­ilir yaşam için hangi adımları attığımızı tekrar ortaya koyacağız” dedi.

 ??  ?? MUSTAFA LAÇİN Silverline Ankastre Yönetim Kurulu Başkanť ve CEO'SU
MUSTAFA LAÇİN Silverline Ankastre Yönetim Kurulu Başkanť ve CEO'SU

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye