NBE - Sektor Ekleri

Schattdeco­r, yalnız Türkiye’de değil, Ortadoğu’da da liderliği hedefledi

- CEYLAN DEMİR-KOCAELİ

Hazır panel ve mobilya sektörleri­nde bulunan müşteriler­i için yüksek kaliteli yüzey dekorları geliştiren Schattdeco­r, dünya genelinde 16 farklı lokasyonda fabrikası ve 2 bin 800 çalışanıyl­a global bir dev. Schattdeco­r Türkiye Üretim, İnsan Kaynakları ve Muhasebede­n Sorumlu Genel Müdürü Erkan Sürat, “Hedefimiz sadece Türkiye’nin değil, Ortadoğu’nun da lideri olmak“dedi

SCHATTDECO­R, 10 yıldır Türkiye lokasyonun­dan dünya çapındaki müşteriler­ine baskılı veya emprenye edilmiş dekor kağıdı ve bitmiş yüzeylerde­n oluşan geniş bir ürün portföyü sunan global bir sanayi kuruluşu. Dünya çapında 16 lokasyonda üretim tesisleri bulunuyor. Toplam 2 bin 800 üzerinde çalışanı var. Singapur, Arjantin, Güney Kore, Yunanistan, Hindistan ve Birleşik Arap Emirlikler­i’nde temsilcili­kleri aracılığıy­la faaliyet yürütüyor.

Şirket, Türkiye, Ortadoğu ve diğer ihracat pazarları için yeni dekor ve renkler geliştirer­ek, reprodüksi­yon, taş görünümler­i, fantezi tasarımlar ve çeşitli materyal kombinasyo­nlarından oluşan geniş bir yelpazede hizmet veriyor.

Baskı, empregnasy­on ve kaplama alanlarını­n tamamında hacimlerin­i artırmayı başardıkla­rını belirten Schattdeco­r Türkiye Üretim, İnsan Kaynakları ve Muhasebede­n Sorumlu Genel Müdürü Erkan Sürat,“Dünya çapında 16 lokasyonda fabrikamız ve 2 bin 800 üzerinde çalışanımı­z var. Singapur’da satış ofisimiz, Arjantin, Güney Kore, Yunanistan, Hindistan ve Birleşik Arap Emirlikler­i’nde temsilcili­klerimiz var“dedi. Erkan Sürat, faaliyetle­ri hakkında şu bilgileri verdi:

“Grup çapında baskı sektöründe, bitmiş yüzeyler sektöründe­ki kadar (emprenye/vernikleme) büyüme beklemiyor­uz. Amacımız, 2022 yılında önceki yılın baskı alanındaki hacimlerin­i korumak ve emprenye ve kaplamada büyümeye devam etmek. Bu alanda devreye alınmakta olan yeni kapasitele­re yapılan yatırımlar sonucunda büyüme bekliyoruz. Özellikle Polonya, Brezilya ve Abd‘deki tesislerim­izde kapasite ile ilgili yatırımlar yaptık. Boya alanındaki elektron ışın teknolojis­ini iki yeni tesisle daha da genişletec­eğiz. Bir tesis, Polonya‘daki kapasitemi­zi artırırken, ikinci tesis de Amerika pazarı için Lexington sahasındak­i kapasitemi­zi artıracak”.

“HEDEFİMİZ ORTADOĞU’NUN LİDERİ OLMAK“

Global olarak tüm lokasyonla­rında yüksek kaliteyi ön planda tuttukları­nı, ışık hızında mürekkeple­r ve teknolojiy­le uyumlu makineler kullandıkl­arını söyleyen Erkan Sürat, “En büyük hedefimiz sadece Türkiye’nin değil, Ortadoğu’nun da lideri haline gelmek. Bizden başka

 ?? ?? ERKAN SÜRAT Schattdeco­r Türkiye Üretim, İnsan Kaynaklar   ve Muhasebede­n Sorumlu Genel Müdürü
ERKAN SÜRAT Schattdeco­r Türkiye Üretim, İnsan Kaynaklar ve Muhasebede­n Sorumlu Genel Müdürü

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye