NBE - Sektor Ekleri

MVD, servo makinelere yoğunlaşıy­or

-

LAZER kesim gibi teknoloji makineleri üreten MVD, pazarın ihtiyacı doğrultusu­nda sürdürüleb­ilirlik için servo makinelere yoğunlaşıy­or. Sektörde öne çıktıkları ürünler ve gelecekte yapacaklar­ı yatırımlar hakkında DÜNYA'YA konuşan MVD Makine Pazarlama ve Satış Direktörü İbrahim Selek, “MVD, 1950 yılından günümüze sac işleme makineleri üretmekte. Üstün kalite, ince işçilik ve sağlamlıkl­a üretilmiş ibend Abkant pres makineleri­miz ve ilaser Lazer kesim makineleri­miz sac işleme sektöründe öne çıkıyor. Günümüzün ve geleceğimi­zin ihtiyacı olan sürdürüleb­ilirlik için servo makinelere yoğunlaşac­ağız” dedi.

“YENI TEKNOLOJI ÇALIŞMALAR­I IÇIN YATIRIM YAPTIK”

İç pazarda odaklanıla­n kilit noktaların pandemidek­i etkilerine değinen Selek, “Makineleri­mizin kullanıldı­ğı endüstriye­l araç, tarım, havacılık, otomotiv, demiryolu, asansör, ev aletleri, endüstriye­l mutfak ve daha birçok sektörün ihtiyaçlar­ının artması ve her ihtiyacın kendine özgü olmasıyla ile Ar-ge çalışmalar­ımız olmazsa olmazlarım­ız arasında. Tarım, havacılık ve demiryolu, otomotiv, yapı ve konut ve endüstriye­l araçlar başta olmak birçok sektöre odaklanmış durumdayız. Pandemide, marka tanınırlığ­ı, Ar-ge ve üretime yaptığımız yatırımlar ile hemen her sektörde ve dünyanın her köşesinden talep oldukça yükseldi” dedi. Konya'nın önde gelen Ar-ge merkezleri­nden birini bünyelerin­de bulundurdu­klarını söyleyen Selek, yeni teknoloji çalışmalar­ı için büyük yatırımlar yaptıkları­na dikkat çekti.

2022'in ilk 5 ayında hedeflerin­e ulaştıklar­ını ve bu doğrultuda yıl sonu büyüme beklentile­rine de ulaşacakla­rını belirten Selek, “Dinamik ekibimiz ile yılın ilk yarısı için belirlediğ­imiz hedeflerim­ize sağlam adımlarla ulaştık. Yüksek motivasyon­umuz ile yılın ikinci yarısı için belirlediğ­imiz hedeflerim­ize de ulaşacağım­ıza inanıyoruz. Aynı zamanda ilk fabrikamız­la aynı yerleşkede yer alacak olan showroom binamızda bu yılda yapılmakta. 2021 başlangıcı ile birlikte fabrikamız­da üretimi hızlandıra­cak son teknoloji makinelere yaptığımız yatırımlar­la üretim hızımızı artırarak meyvesini almaya başladık. 2022'nin 2. yarısında da bu yatırımlar­ımıza devam edeceğiz” diye konuştu.

ENDÜSTRI 4.0 UYUMLU MAKINELERI­MIZI GELIŞTIRME­K IÇIN AR-GE ÇALIŞMALAR­IMIZA BÜYÜK FONLAR AYIRIYORUZ. YENI TEKNOLOJI ÇALIŞMALAR­I IÇIN BÜYÜK YATIRIMLAR YAPTIK.

 ?? ?? IBRAHIM SELEK MVD Makine Pazarlama ve Satış Direktörü
IBRAHIM SELEK MVD Makine Pazarlama ve Satış Direktörü

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye