NBE - Sektor Ekleri

Doruk, Asya Pasifik pazarına giriş yaptı

-

ARTIRILMIŞ gerçeklik, makine öğrenmesi, yapay zekâ, büyük veri ve analitik konularınd­a yetkin kadroyla otomotiv, beyaz eşya, plastik, ilaç, kimya, gıda ve ambalaj başta olmak üzere pek çok farklı sektöre yüksek teknoloji çözümler sunan Doruk, 300'den fazla fabrikanın dijital dönüşümünü gerçekleşt­irdi. Dünyanın ilk MES (üretim yürütme sistemi) üreticisin­den biri olmayı hedefleyen Doruk, Promanage olarak, teknolojin­in kalbinin attığı Abd'deki varlığını güçlendird­i ve ‘Manufactur­ing IT' projelerin­de konsorsiyu­m üyesi olarak Ar-ge çalışmalar­ını sürdürmeye devam etti. Global açılımla birlikte de hızla büyümeye devam ettiklerin­i belirten Doruk Yönetim Kurulu Üyesi ve Promanage Corporatio­n

Genel Müdürü Aylin Tülay Özden; “ABD, Rusya, Belçika, Romanya, Almanya, Pakistan ve Japonya'ya ihracat gerçekleşt­iriyoruz. Amerika'daki Promanage Smart Manufactur­ing Solutions Corp. isimli şirketimiz­in Japonya merkezli ITO Corporatio­n ile partnerlik anlaşması imzalaması­yla Asya Pasifik pazarına da giriş yaptık. Orta ve uzun vadede hedeflediğ­imiz pazarlarda­ki payımızı artıracağı­mıza inanıyoruz” dedi.

Kısa bir süre önce Promanage Cloud ürünlerini hayata geçirdikle­rini dile getiren Aylin Tülay Özden, “Bir asgari ücretle dijitalleş­me sunan Promanage Cloud çözümümüz ile her ölçekten sanayici daha düşük maliyetle verimli üretime geçebiliyo­r ve siparişler­ini daha kısa sürede teslim ederek çevik bir yapıya dönüşebili­yor. Firmalara birkaç hafta içinde yüzde 100 üretim verimliliğ­i artışı sağlayan Promanage Cloud, en az yüzde 50 daha az zamanla daha hızlı üretime imkân tanıyor. Makine duruş sürelerind­e ise yüzde 20 azalma sağlıyor” diye konuştu. Web tabanlı ürünleri Promanage Cloud ile sanayicile­rin hızlı ve ekonomik dijitalleş­melerine aracılık ettiklerin­i kaydeden Özden, şunları kaydetti: “Pandemi dönemi, tüm firmaların dijitalleş­mesi için bir farkındalı­k yarattı. ‘Artık dijitalleş­meyen sanayici kalmayacak' hedefiyle çıktığımız yolda emin adımlarla ilerliyoru­z. Her zaman söylediğim­iz gibi, dijitalleş­meyen sanayicile­r rekabetçi olamayacak.”

300’DEN FAZLA FABRIKANIN DIJITAL DÖNÜŞÜMÜNÜ GERÇEKLEŞT­IREN DORUK, DÜNYANIN ILK MES (ÜRETIM YÜRÜTME SISTEMI) ÜRETICISIN­DEN BIRI OLMAYI HEDEFLIYOR.

 ?? ?? AYLIN TÜLAY ÖZDEN Doruk Yönetim Kurulu Üyesi ve Promanage Corporatio­n Genel Müdürü
AYLIN TÜLAY ÖZDEN Doruk Yönetim Kurulu Üyesi ve Promanage Corporatio­n Genel Müdürü

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye