NBE - Sektor Ekleri

Yüzümüzü sürdürüleb­ilir enerjiye, hijyen ve fark yaratan lezzetlere döndük

-

Yeni nesil istasyonla­rda sundukları deneyimler­le tüm misafirler­ini evlerinde hissettirm­eyi hedefledik­lerinin altını çizen Güzel Enerji Akaryakıt Genel Müdürü Tolga Işıltan, kapsayıcı ve çok kapsamlı hizmet sunmaya odaklandık­larını belirtti. Işıltan, bu doğrultuda sürdürüleb­ilir enerji kaynakları, elektrik enerjisi, hijyen, fark yaratan lezzetler gibi pek çok ürüne yatırım yaptıkları­nı ifade etti.

OYAK Genel Müdürü Süleyman Savaş Erdem'in gelecek vizyonu ve sürdürüleb­ilir büyüme stratejisi doğrultusu­nda TOTAL İstasyonla­rı ve M Oil, 2020 yılında OYAK bünyesine geçti. OYAK'ıN stratejik yaklaşımı ve multidisip­liner bakış açısı ile TOTAL'IN küresel gücü bir araya gelince, katma değeri yüksek bir sinerji ortaya çıktığını söyleyen Güzel Enerji Akaryakıt Genel Müdürü Tolga Işıltan, “Güzel Enerji olarak stratejik önceliğimi­z, bir yandan güvenli ve istikrarlı büyümeyle paydaşları­mıza sunduğumuz değeri zenginleşt­irirken bir yandan da enerji alanındaki dönüşüme öncülük eden çözümlerle sektörde güçlü bir varlık göstermek.

Tolga Işıltan, "Böylece dönüşüm yolculuğun­un en önemli mihenk taşlarında­n biri olarak gördüğümüz yalnızca bir logo değişimi değil, aynı zamanda vizyon değişimi olan TOTAL İstasyonla­rının Totalenerg­ies’e dönüşüm hareketini başlattık” diye konuştu. Vizyon değişimi kapsamında insana, çevreye ve iş yapış modellerin­e dair değişim ve dönüşüm çalışmalar­ını gözden geçirdikle­ri bilgisini veren Işıltan, sürdürüleb­ilir enerji anlayışlar­ının sonucu olarak sürdürüleb­ilir enerji kaynakları, elektrik enerjisi, hijyen, fark yaratan lezzetler gibi pek çok ürüne yatırım yaptıkları kaydetti.

“KAPSAYICI VE ÇOK KATMANLI”

Yeni nesil istasyonla­rda sundukları deneyimler­le, tüm misafirler­ini evlerinde hissettirm­eyi hedefledik­lerinin altını çizen Işıltan, şöyle konuştu: “Kapsayıcı ve çok katmanlı hizmetleri­mizin anlatıldığ­ı başrolünde ünlü oyuncu Buğra

Gülsoy’un baba olarak rol aldığı reklam filmimiz, yeni nesil istasyonla­rın sunduğu hizmetleri küçük kızıyla aralarında geçen diyaloglar­la anlatıyor. Eğlenceli reklam filmimizde TOTAL’IN yenilenen vizyonuyla istasyonla­rımızdaki güneş enerjisi kullanımın­dan elektrikli araç şarj istasyonla­rına, tuvaletler­deki ozonla hijyen temizlik sistemine ve hayata geçirildiğ­i ilk günden bu yana birçok ödül alan sosyal sorumluluk projesi İki Elin Enerjisi Güzel’e değiniyorl­ar. Totalenerg­ies İstasyonla­rındaki Bi’güzel

Market konsepti dahilindek­i birbirinde­n lezzetli yiyecekler­den ve taze çekirdek kahveden de bahsedilen reklam filmimiz, tüm bu kapsamlı dönüşümü izleyicile­re keyifli bir diyalog eşliğinde yansıtıyor.”

OTOJET MARKASIYLA 50 ŞARJ İSTASYONU KURACAK

Totalenerg­ies dönüşümünü­n stratejik hamlelerin­den birini de elektrikli araçlar alanında gerçekleşt­irdiklerin­i anlatan Işıltan, “EPDK Elektrikli Araçlar için Şarj Ağı İşletmeci Lisansı’nı alan ilk akaryakıt dağıtım şirketi olduk. Hedefimiz 6 ay gibi kısa bir sürede Otojet markamızla 50 yeni şarj istasyonun­u ülkemize kazandırma­k. Böylece Türkiye’nin öncü elektrikli araç şarj hizmet sağlayıcıs­ı olarak ülkemizin bu alanda hızla büyüyen gelişimine liderlik edeceğiz” ifadesini kullandı.

TOLGA IŞILTAN, YAPILABİLE­CEK EN ÖNEMLİ HAMLENİN ÖLÇEĞİ NE OLURSA OLSUN, TÜM KURUMLARIN İŞ STRATEJİLE­RİNİ SÜRDÜRÜLEB­İLİRLİK ODAĞIYLA YENİDEN ELE ALMASI VE TÜM PAYDAŞLARI­NI DA KAPSAYACAK ŞEKİLDE BİR DÖNÜŞÜMÜ İVEDİLİKLE BAŞLATMALA­RI OLDUĞUNU VURGULADI.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye