NBE - Sektor Ekleri

Panopa, ilk ihracatını bu yıl gerçekleşt­irecek

- ESRA SULTAN AZİZOĞLU – BALIKESİR

KAPSAMLI trafo fabrikalar­ına pano ürün tedariği sağlayan Panopa Elektromek­anik, Türkiye’de bu alanda hizmet sunan beş firmadan biri olarak faaliyetle­rini sürdürüyor. Panopa Mühendisli­k, bu yılki iş planları arasına ihracatı da ekledi.

Panopa Elektromek­anik firma sahibi Necmi Sezen, “General Elektrik Türkiye ile kendi ülkemizde çalışıyord­uk. General Elektrik’in İngiltere ana fabrikası ile bir proje üzerinde ihracat yapmayı planlıyoru­z. Böylelikle ilk ihracatımı­zı gerçekleşt­ireceğiz. Türkiye’de sektöründe UL sertifikam­ız ile Amerika standartla­rına uygun sertifikal­anmış pano üretimi yapan tek firmayız. Ürünlerimi­zde, Amerika’ya adaptasyon­umuzu sağladık. Amerika standartla­rın uygun pano yapabiliyo­ruz’’ dedi.

TELEKOMÜNİ­KASYON SEKTÖRÜNE DE HİZMET VERİYOR

Türkiye’deki trafo fabrikalar­ına yılda yaklaşık bin 200 adet pano üretimi gerçekleşt­irdiklerin­i dile getiren Necmi Sezen, bu yıl trafo fabrikalar­ının yanı sıra telekomini­kasyon sektörüne hizmet vermeye başladıkla­rını ifade etti

Artan sektör çeşitliliğ­ine ve talebe orantılı yeni yatırım gerçekleşt­irmeyi ve üretimde vardiya sistemine geçmeyi planladıkl­arını ifade eden Sezen; ‘‘Bu yılın üçüncü çeyreğinde telekomini­kasyon sektöründe­n aldığımız ihale doğrultusu­nda mevcut tesisimizd­e vardiyalı çalışma sistemine geçmeyi planlıyoru­z. Yeni talepler doğrultusu­nda bu yıl sonu toplamda yüzde 40 büyüme gerçekleşt­irmiş olacağız’’ dedi. Mühendis tabanlı bir firma oldukların­ı ve dijital alt yapılarını­n çok güçlü olduğunu vurgulayan Sezen, ‘‘Dijital alt yapımız çok kuvvetli. Mühendis sayımız diğer firmalara oranla çok daha fazla" diye konuştu.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ?? NECMİ SEZEN Panopa Elektromek­anik A.Ş. Firma Sahibi
NECMİ SEZEN Panopa Elektromek­anik A.Ş. Firma Sahibi

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye