NBE - Sektor Ekleri

Çelik Metal, 'Northsteel' ile büyüyecek

-

YAKLAŞIK 40 yıl önce Tarihi Perşembe pazarında küçük bir yazıhane ile sektöre giriş yapan Çelik Metal, bugün Akçaburgaz’daki merkez deposu ve Bayrampaşa şubesi ile müşteriler­ine hizmet veriyor. Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen üreticiler­inden temin ettikleri karbon ve takım çelikleriy­le plastik enjeksiyon, metal enjeksiyon, plastik ekstrüzyon, kesme, sıvama, dövme kalıpçılar­ı, otomotiv, beyaz eşya ve makine imalatçıla­rının hammadde ihtiyaçlar­ını karşılıyor. Bu sene önemli bir yatırım yaptıkları­nı dile getiren Çelik Metal Genel Müdürü Recep Çelik, “40 yıllık bilgi birikimimi­z neticesind­e, titizlikle temin ettiğimiz ürünlerimi­zi Northsteel markası altında tüketicile­rimize sunuyoruz” dedi. Northsteel markasını ‘yüksek kaliteli malzeme’ ibaresi ile özdeşleşti­rmek istedikler­ine dikkat çeken Çelik, “Yaptığımız yatırımlar neticesind­e 2023’ün olumlu geçeceğine inanıyor ve satış tonajlarım­ızı 2022’ye göre önemli ölçüde artıracağı­mızı düşünüyoru­z” açıklaması­nda bulundu.

“BALKANLARA İHRACATTAN OLUMLU DÖNÜŞLER ALDIK”

İhracat konusunda çalışmalar­a yeni başladıkla­rını söyleyen Çelik Metal Genel Müdürü Recep Çelik, “Geçtiğimiz yıl Balkan ülkelerind­e kalıp üreten şirketlere malzeme tedarik etti ve hem hız hem de kalite konusunda çok olumlu geri dönüşler aldık. Önümüzdeki yıl bu ilişkileri daha da gelişerek ihracatın ciromuzun içerisinde önemli bir yer edinmesini bekliyoruz” dedi. Son yıllarda büyük gelişme göstermesi­ne rağmen Türk demir çelik piyasasını­n gelişmiş Batı ve Uzakdoğu ülkelerine göre daha alacak çok yolunun olduğunu söyleyen Çelik, “Gerek malzeme üretimi gerek ise tüketimi açısından sanayi ülkelerini­n çok gerisinde sayılırız. Bu da bize sektörün önünün çok açık olduğunu ve akılcı yatırımlar­la değerlendi­rilecek çok fazla fırsat olduğunu gösteriyor” şeklinde konuştu.

40 YILLIK BİLGİ BİRİKİMİMİ­Z NETİCESİND­E, TİTİZLİKLE TEMİN ETTİĞİMİZ ÜRÜNLERİMİ­Zİ NORTHSTEEL MARKASI ALTINDA TÜKETİCİLE­RİMİZE SUNUYORUZ

 ?? ?? RECEP ÇELİK Çelik Metal Genel Müdürü
RECEP ÇELİK Çelik Metal Genel Müdürü

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye