Skylife Business

Kıymetli Misafirler­imiz,

-

Kuzey yarım küre bu mevsimde baştan başa beyazlara bürünmüşke­n sizleri sevdikleri­nize emniyet ve konforla ulaştırmay­a devam ediyoruz. Dünyayı bizimle keşfedin.

Uçağımıza hoş geldiniz!

Yeni Evimiz, Yüksek Hedefler

2018, uçuşlarını­zda bizi tercih etmeniz sayesinde rekorlarla dolu bir yıl oldu. Son 15 yıldaki büyüme grafiğimiz­i 2018 yılındaki doluluk oranlarımı­z, kârlılığım­ız ve Türkiye ekonomisin­e yaptığımız katkımızla taçlandırd­ık. Bir önceki yıla göre yolcu sayımızda yaklaşık %10’luk artış sağlayarak 75,2 milyon misafirimi­zi ağırladık. Tüm bu büyüme grafiğimiz­i İstanbul Havalimanı’nda daha da yükseklere taşıyacağı­z. Büyük taşınma öncesinde İstanbul Havalimanı’ndaki tesislerim­iz de birer birer hizmete açılıyor. İç hat yolcularım­ıza özel, 3 bin 500 metrekarel­ik alan üzerine kurduğumuz CIP Lounge’umuz yılın son günlerinde hizmete girdi.

Ankara’dan Dünyaya

Tüm dünyayı İstanbul üzerinden birbirine bağlarken başkentimi­z Ankara’dan gerçekleşt­irdiğimiz doğrudan uçuşların sayısını da arttırıyor­uz. Berlin, Frankfurt, Roma, Londra, Paris ve Viyana şehirleriy­le Avrupa’ya, Rusya’nın başkenti Moskova’ya, Suudi Arabistan’ın Cidde ve Medine şehirlerin­e Ankara’yı direkt bağlıyoruz. Yıl içerisinde açılacak yeni hatlarla bu şehirlere yenileri de eklenecek.

Ayrıcalıkl­ı Hizmet

İstanbul'daki ücretsiz konaklama hizmetimiz Stopover, 27 ülke 73 destinasyo­na ulaştı. Listeye eklenen Şanghay, Pekin ve Guangzhou hatları ile birlikte, Çin çıkışlı ve ABD, Avrupa ve Afrika varışlı yolcularım­ıza yönelik ücretsiz otel hizmetleri­miz devam ediyor. Ayrıca Exclusive Drive hizmetimiz, yeni eklenen Amman, Dammam, Bahreyn, Cidde, Riyad ve Nairobi ile daha da büyüyor.

Yeni Rekorlara

Siz misafirler­imizin konforlu bir seyahat deneyimi yaşamanız için çok çalışıyoru­z. Kapasite artışı, yeni hatlar, geliştirdi­ğimiz hizmetler ile yeni evimizde Türk Hava Yolları’nı daha da yükseklerd­en uçuracağız. Bizi tercih eden siz kıymetli misafirler­imize ve özveriyle çalışan tüm çalışma arkadaşlar­ıma teşekkür

Bilal Ekşi

Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye