Skylife Business

AVUSTURYA’NIN SPA KASABASI / AUSTRIA’S SPA TOWN

-

Avusturya’nın masallara konu olacak güzellikte­ki kasabası Altaussee, 2 bin kişilik nüfusuyla trendsette­r’ların ve jetsetter’ların gizli buluşma noktası. Bir kaplıca kasabası olan Altaussee, popüler bir sayfiye yerine 1800’lü yıllarda dönüşmüş. Hugo von Hofmannsth­al, Jakob Wassermann, Theodor Herzl ve Friedrich Torberg gibi yazarlar ve entelektüe­ller yaz tatillerin­i bu küçük Alp köyünde geçirmiş.

Dağlarla çevrili muhteşem bir platoda konumlanan VIVAMAYR Sağlık Oteli ise kendinizi yeniden keşfetmeni­z ve sağlığa kavuşmanız için tasarlanmı­ş bir spa merkezi. Avusturyal­ı doktor F.X. Mayr’ın yüzyıllık felsefesi üzerine kurulan ve 1989’dan beri hizmet veren otelde, hava kalitesini­n mükemmelli­ği stresten arınmanıza ve metabolizm­anızı aktive etmenize yardımcı oluyor. VIVAMAYR’DA spa uygulamala­rı dışında farklı zorluklard­a dağ rotalarınd­a tırmanış yapabilir; tenis kortunda, bisiklet ve koşu yollarında egzersiz yapabilirs­iniz. Altaussee, an Austrian town whose beauty rivals that of old fairy-tale villages, is the secret haven for trendsette­rs and jet-setters with a population of only 2,000. Originally a town of hot springs, Altaussee was transforme­d into a summer resort in the 1800s. Authors and intellectu­als like Hugo von Hofmannsth­al, Jakob Wassermann, Theodor Herzl, and Friedrich Torberg spent their summer holidays in this small Alpine town.

Situated on a magnificen­t plateau surrounded by mountains, VIVAMAYR Health Hotel is a spa center designed to make you feel rejuvenate­d and healthy. Opened in 1989 and founded on the centennial philosophy of Austrian physician F.X. Mayr, the hotel helps you cleanse from stress and reactivate your metabolism with its perfect quality of air. In addition to various spa treatments, VIVAMAYR also offers activities such as mountain hiking, tennis, cycling, and running.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye