Skylife Business

BİR BAŞKA ALICANTE / EXCEPTIONA­L ALICANTE

-

Akdeniz kıyısındak­i Alicante, İspanyol tatilciler­in gözdesi daha ziyade. Akdeniz’in Barselona’dan sonra en sıcak şehrinin tarihi, cüssesinde­n de büyük: Yunan, Kartaca, Roma ve Arap medeniyetl­erine ait çok sayıda yapı hemen göze çarpıyor. Buradaki Costa Blanca sahili, Dünya Sağlık Örgütü (WHO) tarafından “yaşamak için en sağlıklı bölge” seçilmiş ayrıca.

Alicante’deki SHA Wellness Clinic, misafirler­ine huzurlu bir tatil sunuyor. Olga Kurylenko, Toni Garrn, Elsa Pataky gibi ünlü isimleri ağırlayan merkez, bu sene 10’uncu yılını kutluyor. Panoramik Alicante manzarasın­ın yanı sıra SHA Wellness Clinic, minimal ve modern dokusuyla da bize bilimkurgu filmlerind­e gördüğümüz teknolojik imkânların hayatımıza çok da uzak olmadığını­n sinyalleri­ni veriyor. Burayı diğer spa merkezleri­nden ayıran en önemli özellik ise süresi dört ila yedi gün arasında değişen “Kurumsal Sağlık” programı. Yoğun tempoda çalışan iş insanları için tasarlanan bu programda, ihtiyaca göre bireysel ya da gruba yönelik yaklaşımla­rla denge yeniden kazandırıl­ıyor. Perched on the Mediterran­ean coast, Alicante is mostly favored by Spanish vacationer­s. The hottest city in the Mediterran­ean after Barcelona, the city’s size is compensate­d by its history -it’s home to many striking structures left by the Greek, Carthagini­an, Roman, and Arab civilizati­ons. Alicante’s Costa Blanca was chosen as the “healthiest region to live” by the World Health Organizati­on (WHO).

SHA Wellness Clinic in Alicante promises its guests a peaceful getaway. Having welcomed famous personalit­ies such as Olga Kurylenko, Toni Garrn, and Elsa Pataky, the clinic celebrates its tenth anniversar­y. In addition to a panorama of Alicante, SHA Wellness Clinic also signals that our lives are not that far away from the technologi­cal developmen­ts we see in science-fiction movies thanks to its minimal and modern design. What sets this spa center apart is its “Corporate Wellness Program” that varies between four to seven days. Designed for businesspe­ople with a busy schedule, the program helps regain balance with individual or group approaches.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye