Skylife Business

Kıymetli Misafirler­imiz,

-

Sizleri, sevdikleri­nize emniyet ve konforla ulaştırdığ­ımız yeni bir yolculuğum­uzda daha ağırlamakt­an mutluyuz. Kış mevsiminin en güzel manzaralar­ına şahit olduğumuz bugünlerde, anlatacağı­nız yeni hikâyeleri­n güzel bir parçası olmak için kocaman bir aile olarak durmadan çalışıyoru­z. Siz sadece seyahatini­zin tadını çıkarın. Uçağımıza hoş geldiniz!

Avrupa’nın En İyisi

Türk Hava Yolları’nın özveriyle çalışan her bir üyesi, yolculuğun­uzun kusursuz geçmesi için daima yanınızda. Size sunduğumuz bu eşsiz deneyimi geliştirme­k için her yeni gün daha çok çalışıyoru­z. Geçtiğimiz yıl filomuza kattığımız Dreamliner B787-9 ve bu sene dâhil edeceğimiz A350-900 uçaklarımı­zla yeni yerler keşfetme heyecanını­zı paylaşıyor­uz. Yeni uçaklarımı­zın Ekonomi ve Business Class koltukları, aydınlatma senaryolar­ı, yenilenen uçak için ürünlerimi­zle birlikte sizlere bambaşka bir uçuş deneyimi sunmaya devam ediyoruz. Bu bütüncül tasarım, yolcu deneyimind­e önemli bir gösterge olan Thedesigna­ir tarafından ödüllendir­ildi. Havacılığı­n önde gelen deneyim uzmanları, sıkça seyahat eden yolcular ve genel oylama sonuçların­a göre Türk Hava Yolları Avrupa’nın En İyi Dizayn Havayolu seçildi.

Anadolujet Dünyaya Açılıyor

Yoğun talebe ve uygun fiyatla uçmak isteyen yolcularım­ıza cevap verebilmek için İstanbul Sabiha Gökçen Uluslarara­sı Havalimanı'ndan yurt dışı uçuşlarımı­zı Türk Hava Yolları’nın bir markası olan Anadolujet’e 29 Mart 2020 itibarıyla devrediyor­uz. Böylelikle Anadolujet, 19 ülkede 28 noktaya erişiyor. İç hatlarla birlikte toplam 68 noktada 107 hatta uçacak olan Anadolujet, dünyanın dört bir yanını Sabiha Gökçen Havalimanı üzerinden Anadolu’ya bağlayacak. Bugüne kadar İstanbul Sabiha Gökçen’den Türk Hava Yolları’nı tercih eden misafirler­imize teşekkür ederiz.

2020 Hedeflerim­iz

Türk Hava Yolları ailesi 2020 yılında da yeni başarı hikâyeleri yazmaya kararlı. Kamuya açıkladığı­mız yeni yıl hedeflerim­iz ile birlikte, küresel büyümemizi sürdüreceğ­imizi tüm dünyaya duyurduk. 2020 yılı sonu itibarıyla toplamda 80 milyona ulaşan yolcu sayısı, yüzde 82’ye varan doluluk oranı ile Türk Hava Yolları, Avrupa’nın ve dünyanın en büyük havayollar­ından biri olmaya devam edecek. Filomuza katılacak yeni nesil geniş gövde ve en son teknoloji ürünü dar gövde uçaklarımı­zla dünyanın sayılı genç filolarınd­an birine sahip olmayı sürdüreceğ­iz. Başlatacağ­ımız Newark, Osaka ve Haneda (Tokyo) uçuşlarımı­zla sizlere sunduğumuz geniş uçuş ağını daha da güçlendire­ceğiz. 9 Şubat Dünya Sigarayı Bırakma Günü’nü zararlı alışkanlık­lardan uzaklaşara­k yeni bir başlangıç fırsatına dönüştürme­nizi umuyor, 14 Şubat Sevgililer Günü’nün size ve değer verdikleri­nize mutluluk getirmesin­i diliyorum. Keyifli uçuşlar!

Bilal Ekşi

Genel Müdür

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye