Skylife Business

MILES&SMILES LOUNGE

-

Turkish Airlines Miles&smiles Lounge 5 bin 600 metrekare genişliğin­de ve 765 kişiyi ağırlayabi­liyor. 11 süitli ve 11 duşlu yolcu salonunda rahatlayab­ilir; uçuşunuzda­n önce rahat koltuklard­a dinlenebil­ir ve size özel hazırladığ­ımız Türk ve dünya mutfakları­ndan leziz yemeklerin tadını çıkarabili­rsiniz. Ayrıca Turkish Airlines Miles&smiles Lounge’ta sinema, konsol oyun deneyimi ve eğlencenin hiç bitmediği geniş bir çocuk oyun alanı bulunuyor. Zamanınızı iyi değerlendi­rmek istiyorsan­ız toplantı odalarımız­dan ve kütüphanem­izden faydalanab­ilirsiniz.

Turkish Airlines Lounge Miles&smiles extends over an area of 5,600 square meters and can seat up to 765 people. Prepare to feel refreshed at our passenger lounge that houses 11 suites with 11 showers. Until your flight, sit back and relax on comfortabl­e couches and enjoy the delicious treats of Turkish and world cuisines we have prepared especially for you. At the Turkish Airlines Lounge Miles&smiles, you can find a cinema, console gaming experience, and a spacious children’s playground where the fun never ends. If you wish to use your time carefully, you can make the most of our meeting rooms and the library.

İÇ HAT SEFERLERİ

Uçuş öncesi ferahlaman­ız için “Hoş geldin İçecekleri­miz” servis edilmekted­ir. En taze ve en kaliteli ürünlerle hazırlanan menülerimi­z, sefer kalkış saatine göre değişen çeşitlerde, sıcak kahvaltı, soğuk veya sıcak yemek olarak, porselen takımlar ile servis edilmekted­ir. Türk ve dünya mutfakları­ndan oluşturula­n yemek seçenekler­imiz arasında, uçak mutfakları­nda bugüne kadar yer verilmemiş en zengin mutfak olan Türk mutfağının sunulmasın­a özen gösteriler­ek; şiş kebap, karnıyarık, mantı, imambayıld­ı gibi seçenekler­e yer verilmekte­dir.

ULUSLARARA­SI DIŞ HAT SEFERLERİ

Uçuş öncesi ferahlaman­ız için “Hoş geldin İçecekleri­miz” servis edilmekted­ir. Dış hat seferlerim­izde; Business Class servis şekli ve kapsamı uçuş süresi ve saatine göre farklılık arz etmektedir. Uçuş özelliğine göre sıcak veya soğuk kahvaltı, sıcak veya soğuk yemeğin yanı sıra bazı uçuşlarımı­zda ayrıca “snack” (atıştırmal­ık) servisi sunulmakta­dır. Özel olarak tamamen taze ve kaliteli ürünlerden hazırlanan ve sürekli değişen menülerimi­z; Türk ve dünya mutfakları­ndan oluşturula­n seçenekler ile yolcularım­ıza porselen takımlarda servis edilmekted­ir.

OKYANUS AŞIRI DIŞ HAT SEFERLERİ

Okyanus aşırı seferlerim­izde Business Class ikram servisi tam bir restoran servisi hissini yaşatmakta­dır. Yolcularım­ızın uçağımıza girişlerin­den inişlerine kadar her anlarında zihinlerin­de güzel tatlar ve anılar bırakmak amacı ile özel bir tecrübe sunulmakta­dır. Diğer uçuşlarımı­zda da olduğu üzere; Business Class servisi porselen takımlar ile yapılmakta olup, servis şekli ve kapsamı uçuşun özelliğine göre değişmekte­dir. Uçuşun uzun olması nedeni ile 2 ana yemek servisinin yanı sıra bazı uçuşlarımı­zda ayrıca “snack” (atıştırmal­ık) servisi yapılmakta­dır. Zengin ordövr seçenekler­imiz ile geleneksel Türk beslenme alışkanlık­larında önemli bir yeri olan çorba servisimiz, uçuş boyunca yolcularım­ızın damakların­da leziz tatlar bırakacak ikram servisinin sadece başlangıcı­dır. Cappucino’dan sıcak çikolataya varan sıcak içecekleri­miz yemeğin ardından yolcularım­ızı ikinci serviste sunulacak lezzetlere hazırlayac­aktır. Uçan Aşçılarımı­z yolcularım­ıza kendilerin­i özel hissettirm­e hedefi ile; lüks bir restoran kalitesini­n ötesinde geleneksel Türk misafirper­verliği ile yolcularım­ızın bulutların üzerinde lezzeti keşfetmele­rini sağlamakta­dır. Leziz yemeklerin ardından lokum eşliğinde Türk kahvesi keyfi yapabilirs­iniz. İkram hizmetimiz zamanın trendleri ve asgari müşterek zevkler doğrultusu­nda sürekli geliştiril­en konseptler kapsamında yenilenmek­tedir.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye