Skylife

Bebeğinizl­e keyifli bir yolculuğa hazır mısınız?

-

S!z! a!len!z!n m!n!k üyes!yle ağırlamakt­an büyük memnun!yet duyuyoruz.

Daha konforlu ve huzurlu b!r seyahat geç!rmen!z !ç!n tüm desteğ!m!zle yanınızda olacağız. Yolculuğun­uz boyunca !ht!yaç duyab!leceğ!n!z prat!k b!lg!ler! s!z!nle paylaşmak !st!yoruz.

Emn!yet

Emn!yet!n!z b!z!m !ç!n çok öneml!. Bebek emn!yet kemer! kab!n ek!b!m!z tarafından sunulacakt­ır. Kemer!n kullanımı konusunda kend!ler!nden yardım alab!l!rs!n!z.

Konfor

İn!ş ve kalkış esnasında basınç değ!ş!kl!ğ!nden bebekler daha çok etk!lenmekted!r. Bu durumda bebekler!n yüksek sesle ağlaması sık karşılaşıl­an b!r durumdur. Bebeğ!n!z!n kulakların­ı açık tutab!lmek !ç!n bebeğ!n!z! emz!reb!l!r, b!beronla yudum yudum su !ç!reb!l!r, emz!ğ!n! kullanab!l!rs!n!z.

Y!ne de bebeğ!n!z huzursuzla­nıp ağlarsa

!lg!s!n! başka şeylere çekeb!l!r, uçak !ç!nde uygun durumlarda gezd!reb!l!r ya da kab!n ek!b!nden yardım !steyeb!l!rs!n!z. S!z!n sak!nl!ğ!n!z! korumanız bebeğ!n!z! de rahatlatac­aktır.

Beslenme

Sıvı ya da katı bebek mamasını en fazla 100 ml.'l!k kaplarda yanınızda get!reb!l!r, bebeğ!n!z!n mamasını hazırlayab!lmek !ç!n kab!n ek!b!m!zden ılık/sıcak su talep edeb!l!rs!n!z. Mümkünse mama hazırlığın­ı bebeğ!n!z kucağınızd­ayken yapmayınız. Bebeğ!n!z !ç!n uçağımızda kab!n ek!b!m!zden talep edeb!leceğ!n!z ek gıda da bulunmakta­dır.

Uçağın an! hareket! ya da dar alan sebeb!yle bebeğ!n!z kucağınızd­ayken sıcak !çecek tüketmemen!z! r!ca eder!z.

H!jyen

Eller!n!z! sık sık yıkamanızı ve yanınızda el dezenfekta­nı ya da ıslak mend!l bulundurma­nızı tavs!ye eder!z.

Uçağımızın bazı lavaboları­nda bebek alt değ!şt!rme alanları bulunmakta­dır. Bu alanlar hakkında kab!n ek!b!m!zden b!lg! alab!l!rs!n!z. İht!yacınız olması hal!nde ek!pler!m!zden bebek bez! talep edeb!l!rs!n!z. Kullanılan bezler! lavabolard­a bulunan çöp kutularına atab!l!rs!n!z.

Uçaktan Ayrılırken

D!ğer yolcularım­ızın !nmeler!n! beklemen!z, eşyalarını­zı daha rahat toplamanız­ı sağlayacak­tır.

B!n!şte tesl!m ett!ğ!n!z bebek arabanızı/puset!n!z! uçuş sonrasında almayı unutmayın.

B!r sonrak! uçuşunuz !ç!n;

Bebeğ!n!z!n konforu !ç!n yanınızda bebeğ!n!z!n vücut ısısını koruyacak yedek kıyafetler bulundurma­nızı tavs!ye eder!z. Uçak ısısı bebeğ!n!z !ç!n düşük kalab!l!r. Uçuş esnasında bebeğ!n!zde burun tıkanıklığ­ı olab!l!r. Bebeğ!n!z!n kullandığı 100 ml ve daha düşük hac!ml! damla veya burun asp!ratörünü yanınıza almayı unutmayın. Bebeğ!n!z!n sürekl! kullandığı !laçları varsa doktor raporuyla b!rl!kte yanınızda bulundurun­uz.

Key!fl! b!r uçuş geç!rmen!z! d!ler!z.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye