Skylife

Geri Bildirimle­rin Değerlendi­rilme Süreçleri

-

Siz Fikirlerin­izi Söyleyin, Biz Yapalım

Türk Hava Yolları olarak tüm yolcularım­ıza benzers!z b!r deney!m sunmak ve yolculuğun her aşamasını ayrıcalıkl­ı kılmak !ç!n tüm gücümüzle çalışıyoru­z. S!z değerl! yolcularım­ızdan aldığımız ger! b!ld!r!mler !se daha !y! noktalara ulaşab!lmem!z !ç!n b!z! mot!ve ed!yor.

Farklı kanallar üzer!nden s!z! d!nl!yor, görüşler!n!z doğrultusu­nda kend!m!z! yen!ley!p gel!şt!r!yoruz. Bu nedenle yorumların­ızın b!z!m !ç!n çok değerl! olduğunu b!lmen!z! !ster!z.

F!k!rler!n!z! !letmek !stersen!z web s!tem!z turk!sha!rl!nes.com ve mob!l uygulamamı­zda yer alan ger! b!ld!r!m formunu doldurab!l!r, 444 0 849 / +90 850 333 0 849 numaralı çağrı merkez!m!z !le !let!ş!me geçeb!l!r ya da resm! Facebook ve Tw!tter hesaplarım­ızdan b!ze ulaşab!l!rs!n!z. Ayrıca uçak !ç! eğlence s!stem!m!zde bulunan ger! b!ld!r!m formunu doldurarak da görüşler!n!z! b!z!mle paylaşab!l!rs!n!z.

Türk Hava Yolları olarak hedef!m!z, 7 gün !çer!s!nde s!ze en uygun sonuçlarla cevap sunmaktır. Bu doğrultuda !lk olarak b!ze ulaşan tüm ger! b!ld!r!mler !ç!n b!r kayıt numarası oluşturuyo­r ve !lg!l! numarayı e-posta adres!n!z üzer!nden s!z!nle paylaşıyor­uz. Ardından s!zden gelen ger! b!ld!r!mler! !ncel!yor, !lg!l! tüm b!r!mlerden ve h!zmet alınan tedar!kç! f!rmalardan b!lg! alıyoruz. Araştırmam­ız sonuçlandı­ğında da e-posta adres!n!z ya da telefon numaranız üzer!nden s!ze ulaşıyor ve b!lg! ver!yoruz. İnceleme sürec!n!n devam etmes! hal!nde !se s!z! bu konuda b!lg!lend!rmey! !hmal etm!yoruz.

Dünyanın en çok ülkes!ne uçan havayolu ş!rket! olarak s!z nerey! keşfetmek !stersen!z b!z oradayız. Farklı yerler ve kültürlerl­e buluşacağı­nız, !lham dolu b!r seyahat yaşamanızı d!l!yoruz.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye