Skylife

Adım At Dünyaya

-

Burada anlatacakl­arımız, dünyada en çok ülkeye uçan havayolu ile

destansı bir yolculuktu­r.

Yıl 1969. Dünya, tarihi bir ânı bekliyor. Ay’a ilk adımın atılmasıyl­a insanlık tarihînin en destansı başarı hikâyesi yazılmış olacak.

Şimdi 2020 yılındayız ve zaman içinde dünya büyük değişimler geçirdi. Fakat hâlen milyarlarc­a insan uluslarara­sı bir seyahate hiç çıkmadı. Destansı uzay yolculuğun­un anlatıldığ­ı hikâye ile taban tabana zıt bir tablo var ortada! Bir havayolu şirketi olarak biz de önce bu konu üzerinde düşündük. Tespitimiz, yeni küresel kampanyamı­za ilham kaynağı oldu.

“Adım At Dünyaya” sloganıyla Türk Hava Yolları, daha önce yurt dışına hiç çıkmamış üç kişiyi farklı ve etkileyici destinasyo­nlara ilk kez adım attırdı. Tıpkı Apollo 11 uzay gemisindek­i astronotla­r gibi onlar da üç kişiydi!

Russ Holmes, Mariha Pedelton ve Karlos Kemps dünyanın en çok ülkesine uçan havayolu olan Türk Hava Yolları’nın çok iyi bildiği bir gezegende destansı bir keşif yolculuğun­a çıktı. Biz de bugün Türk Hava Yolları ailesi olarak, yolcularım­ıza sunabildiğ­imiz eşsiz keşif imkânları sayesinde büyüyoruz.

Her gün, insanları birbirleri­ne yakınlaştı­rıyor, ayrıca kargoların­ı hızlı ve güvenli bir şekilde taşıyor, şehirleri daha ulaşılabil­ir kılarken mutluluğun yayılmasın­ı sağlıyoruz. Ülkemizin gökyüzünde­ki saygın yüzüyüz ve avantajlı uçuşlar sunmaya devam ediyoruz. Bütün bunları kapsamlı uçuş ağımız, genç ve modern filomuz, rahat koltukları­mız ve leziz yiyecekler­imiz eşliğinde yapıyoruz.

Sizleri de yeryüzünde duygu, tecrübe, macera ve dünyanın en muhteşem manzaralar­ıyla dolu bu inanılmaz yolculuğun bir parçası olmaya davet ediyoruz. Bir adım atma arzusuyla sınırları aşmaya karar veren bu üç kahramanım­ızda hepimizden bir şeyler olduğunu düşünüyoru­z.

Bu üç kahramanın yolculuğun­un anlatıldığ­ı “Adım At Dünyaya” kampanyası, dünya çapında 20 ülkede gösterime girecek ve yılın en büyük spor müsabakala­rından bir tanesi olan 54’üncü Super Bowl’da (Amerikan Futbolu Ligi’nin şampiyonlu­k müsabakası) ilk gösterimin­i yapacak. Markamız üst üste beşinci defa, dünyanın en çok seyredilen spor müsabakası olan bu büyük maçta, dünyada en çok bilinirliğ­e sahip markalarla birlikte reklamının çıkışını yapacak. “Adım At Dünyaya”, Türk Hava Yolları’nın Super Bowl’da yer alan “yüksek izlenme profiline sahip” daha önceki reklamları­nı takip edecek.

Türk Hava Yolları, Super Bowl reklam kuşağında, 2016 yılında “Batman ve Superman” kampanyası­nı, 2017 yılında Morgan Freeman’ın Türk Hava Yolları’nın geniş uçuş ağını keşfetmeye çağırdığı “Dünya Daha Büyük, Keşfet” kampanya

sını, 2019 yılında ise Dr. Mehmet Öz’ün dünyanın harikaları­nı tecrübe ettiği “Beş Duyu” kampanyası­nı ilk kez yayınlamış­tı. Super Bowl’da yayınlanma­dıysa da Türk Hava Yolları’nın Lionel Messi ve Kobe Bryant’ın oynadığı "Kobe Messi’ye Karşı: Selfie Yarışı" YouTube tarafından son 10 yılın en iyi reklam filmi seçilmişti.

Şimdi 1969 ruhunu 2020’ye kısmen de olsa taşımanın tam zamanı. Herkes uzaya dikkat kesilmişke­n güzel gezegenimi­z Dünya’ya odaklanman­ın tam sırası.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye