Skylife

Türk Hava Yolları ve BVMW Arasında Başarılı İş Birliği

-

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı, geçtiğimiz yıl stratejik ortaklık odaklı niyet anlaşması yaptıkları BVMW’nin (Alman Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler Birliği) Berlin’de düzenlenen Genel Kurulu’nda konuşma yaptı.

Turkish Airlines Chairman of the Board and the Executive Committee M. İlker Aycı spoke at the annual meeting of the BVMW (German Associatio­n for Small and Medium-sized Businesses) held in Berlin. Last year, Turkish Airlines and the BVMW signed a declaratio­n of intent focused on a strategic partnershi­p.

Almanya’nın başkent"Berl"n’de 27 Ocak’ta düzenlenen BVMW (Alman Küçük ve Orta Ölçekl"İşletmeler B"rl"ğ") Genel Kurulu, b"rçok g"r"ş"mc", s"yas"l"der, CEO ve alanlarınd­a önde gelen "sm"b"r araya get"rd". Türk Hava Yolları’nın da katıldığı toplantıda Yönet"m Kurulu ve İcra Kom"tes"Başkanı M. İlker Aycı yaptığı konuşma "le d"kkat çekt".

Türk Hava Yolları’nın kadın p"lot çalışan sayısı açısından Avrupa’nın en yüksek rakamına ulaşan havayolu ş"rket"olmasına değ"nen ve bu yıl "ç"nde açılacak yen"dest"nasyonları müjdeleyen M. İlker Aycı, T.C. Cumhurbaşk­anı Sayın Recep Tayy"p Erdoğan’ın eş" Sayın Em"ne Erdoğan Hanımefend"’n"n h"mayeler"ndek"

“Sıfır Atık” projes"ne değ"nerek Türk Hava Yolları’nın çevre dostu bu sürec"uçak "ç"ndek"uygulamala­rla destekled"ğ"n"vurguladı. Uçaklardan plast"k ve poşet" çıkarıp ger"dönüşümlü malzemeler kullanmaya başladıkla­rını hatırlatan Aycı, b"o d"zel kullanarak karbon ayak "z"n"azalttıkla­rını; Türk Hava Yolları’nın çevre dostu b"r m"syon üstlenen b"r havayolu olarak aynı zamanda “Sıfır Atık” konusunda danışılan b"r kurum olduğunu bel"rtt".

M. İlker Aycı, “1960 yılından ber"Almanya’ya uçmaktayız. İlk uçuşumuzda­n bu yana ülkeler"m"z arasında taşıdığımı­z m"lyonlarca yolcu "le Almanya, uluslarara­sı ölçekte ağırlıklı önem verd"ğ"m"z pazarlarda­n b"r"oldu. BVMW "le sağladığım­ız bu değerl""ş b"rl"ğ" kapsamında Türk Hava Yolları olarak Alman KOBİ’ler"n"n öneml"b"r partner"olmaktan memnun"yet duyuyoruz. Tes"s ett"ğ"m"z bu stratej"k ortaklık zem"n"nde üye "ş yerler", Türk Hava Yolları "le dünyanın dört b"r yanına gerçekleşt"recekler"uçuşlarda sağlanacak özel avantajlar­dan yararlanab"lecekler. Her "k"tarafın bu yöndek"arzusu ve sah"p oldukları gen"ş "mkânlarla bu öneml""ş b"rl"ğ"n"n önümüzdek"yıllarda daha da gel"şeceğ"ne "nanıyoruz.” sözler"yle söz konusu "ş b"rl"ğ"n"n önem"n"vurguladı.

BVMW ve gen"ş üye ağı, Türk Hava Yolları’nın 126 ülkede 318 uluslarara­sı dest"nasyona er"ş"m sağlayan kapsamlı uçuş ağı üzer"nden gerçekleşt"recekler" seyahatler­de özel avantajlar­dan yararlanab"lecek. Bununla b"rl"kte Türk Hava Yolları, BVMW ağı "ç"n özel b"r "let"ş"m hattı oluşturmay­ı ve böylel"kle üye f"rmaların anlaşma "le sağlanan avantajlar­dan yararlanma­larını da kolaylaştı­rmayı planlamakt­a. Anlaşma kapsamında ayrıca, bayrak taşıyıcı havayolunu­n kurumsal müşter"ler""ç"n özel tasarladığ­ı “Turk"sh A"rl"nes Corporate Club” program üyeler"de 2020 yılı boyunca BVMW’n"n yılda "k"kez düzenled"ğ" bölgesel toplantıla­ra katılım sağlayab"lecek.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye