Skylife

Türk Hava Yolları Yönetim Zirvesi Gerçekleşt­irildi

-

Türk Hava Yolları her yıl düzenlediğ­i ve dünyanın dört bir yanından yöneticile­rini bir araya getirdiği Yönetim Zirvesi’ni 16 Ocak tarihinde gerçekleşt­irdi.

The management summit organized annually by Turkish Airlines that brings senior executives from all over the world together was held on January 16.

Dünyada 318 noktaya uçan küresel taşıyıcı, her yıl düzenled"ğ" ve geleneksel­leşt"rd"ğ" Yönet"m Z"rves"’n" bu yıl 16 Ocak tar"h"nde gerçekleşt"rd". Türk Hava Yolları Yönet"m Kurulu ve İcra Kom"tes"Başkanı M. İlker Aycı’nın ver"ml"l"ğe da"r mesajların­ın damga vurduğu etk"nl"kte 2020 hedefler"ele alındı. Dünyanın dört b"r yanından yüzlerce Türk Hava Yolları yönet"c"s"n"n katıldığı z"rve bu yıl İstanbul’da yapıldı.

Z"rvede b"r konuşma yapan M. İlker Aycı geçt"ğ"m"z yıl rekor sürede büyük b"r başarıyla 33 saatte tamamlanan Atatürk Haval"manı’ndan İstanbul Haval"manı’na taşınma operasyonu­na atıfta bulunarak “İler"de 2019’un ‘eş"benzer"olmayan b"r taşınma h"kâyes"’ olarak tanımlanac­ağına "nanıyorum. Taşınma sürec"nde bu a"len"n tüm fertler"unutulmaz b"r özver"ve katkı sağladı. Tar"h"m"z boyunca sadece yolcu ve kargo taşıyarak değ"l, ülkem"z"n umutlarını ve meden"yet tahayyülün­ü de

taşıyarak büyük başarılar elde ett"k. Büyük Göç "le "mza attığımız başarı bu anlamda çok değerl".” ded".

2019 yılında uçak üret"c"ler"nden kaynaklana­n sıkıntılar yaşandığın­a d"kkat çeken M. İlker Aycı, “Böyle b"r dönemde b"le bütçem"z"makul b"r sev"yede tutmayı başardık. 2020 yılında her da"m yanınızda olacağız. Daha fazla sahaya "necek, b"rl"kte daha güçlü olacağız. Yakaladığı­mız s"nerj"ve d"nam"zm daha fazla h"ssed"lecek. Göreceks"n"z; 2020 b"z"m "ç"n yepyen"b"r gurur yılı olacak. 60 b"n k"ş"l"k bu dev a"le çok daha ver"ml"b"r yaklaşımla, yen"ev"nde çok daha büyük başarılar elde edecek. 2020’dek"en öneml"hedefler"m"zden b"r"Bus"ness Class satış ve pazarlamas­ında etk"n olmak. Bu konuda hedefler"m"z net: Yen"nes"l uçaklarımı­zdak"yen" Bus"ness Class ürünümüzle satışlarım­ızı arttırmayı ve bu alandak"konumumuzu daha da güçlend"rmey"planlıyoru­z.” d"yerek 2020 yılı beklent"ler"n"d"le get"rd".

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye