Skylife

2019’un “Avrupa’nın En İyi Dizayn Havayolu” Ödülünü Türk Hava Yolları Aldı

-

Türk Hava Yolları, havacılıkt­aki yaratıcılı­ğı ve inovasyonu ödüllendir­en TheDesignA­ir ödüllerind­e, yeni havalimanı ve kabin içi deneyim tasarımlar­ıyla 2019 “Avrupa’nın En İyi Dizayn Havayolu” seçildi.

Turkish Airlines, with its new airport and new cabin design, was selected “Europe’s Best Design Airline” at the TheDesignA­ir Awards, which recognize creativity and innovation in aviation.

Türk Hava Yolları, İstanbul Haval"manı’na taşınma önces"nde yen" ev"n"m"saf"rler"ne stress"z, konforlu ve k"ş"selleşt"r"lm"ş b"r h"zmet sunma hedef"yle ele almış, term"nal g"r"ş"nden check-"n, board"ng ve bagaj alımına kadar tam 40 mahalde 18 farklı müşter"temas noktasını onların farklı "ht"yaçlarına uygun şek"lde tasarlamış­tı.

Küresel taşıyıcı, haval"manıyla başlayan bu değ"ş"m"f"losuna yen"katılan Boe"ng 787-9 Dreaml"ner "le katılacak olan A"rbus A350-900 uçakların yen"Economy ve Bus"ness Class koltukları­nı, aydınlatma senaryolar­ı ve yen"lenen uçak "ç"ürünler "le b"rleşt"rerek seyahat"m"saf"rler""ç"n key"fl"b"r ayrıcalığa dönüştürdü.

Tasarlanan bu bütüncül yolcu deney"m"havayollar­ı "ç"n yed"yıldır öneml"b"r gösterge olan TheDes"gnA"r tarafından ödüllend"r"ld". Sektörün önde gelen deney"m uzmanların­ın, sık seyahat eden yolcuların değerlend"rmeler"ne ve genel oylama sonuçların­a göre Türk Hava Yolları, Avrupa’nın En İy"D"zayn Havayolu seç"ld".

Yolcuların­a Türk Hava Yolları güvencesin­de hizmet veren AnadoluJet, 2020 yaz tarifesine yurt dışı destinasyo­nlar ekledi.

Providing services to its passengers with the trust vested in Turkish Airlines, AnadoluJet added internatio­nal destinatio­ns to its 2020 summer tari .

B"r Türk Hava Yolları markası olarak 2008 yılında düşük mal"yetl"taşıyıcı "ş model"yle operasyonl­arına başlayan, 11 yıldır 100 m"lyonu aşkın yolcusuna güvenl", uygun ve konforlu uçuş "mkânı sunan AnadoluJet, Türk Hava Yolları’nın deney"ml"kab"n ve kokp"t ek"pler"yle verd"ğ"bu h"zmet"ş"md"de İstanbul Sab"ha Gökçen Uluslarara­sı Haval"manı’ndan dünyanın b"rçok ülkes"ne taşımaya hazırlanıy­or.

16 ülkede 26 noktayı daha uçuş ağına ekleyerek "ç hatlarla b"rl"kte 68 nokta ve toplamda 107 hatta uçuş gerçekleşt"recek olan AnadoluJet, yurt dışı uçuşlarına 29 Mart 2020’de başlayacak.

Toplamda 57 uçağa ulaşması planlanan f"losu "le h"zmet verecek marka yen"dış hat uçuşları "le İstanbul Sab"ha Gökçen’den yurt "ç", yurt dışı bağlantıla­rına yüzde 30’un üzer"nde katkı sağlamış olacak.

Yer h"zmetler"nden tekn"k bakıma tüm detaylar Türk Hava Yolları güvences"yle gerçekleş"rken, yurt dışı uçuşlarınd­a da güvenl"k ve konfor ön planda tutulacak.

Yen"planlama "le "lg"l"görüş b"ld"ren Türk Hava Yolları Yönet"m Kurulu ve İcra Kom"tes"Başkanı İlker Aycı, “Markamız Türk Hava Yolları’yla bugüne kadar m"lyonlarca yolcumuzu dünyanın dört b"r yanına ulaştırdık. 29 Mart tar"h""t"barıyla Türk Hava Yolları markamız g"b"AnadoluJet’"n kapılarını da dünyaya açacak ve daha fazla sayıda yolcumuzu Türk m"saf"rperverl"ğ""le uçuşlarımı­zda ağırlayaca­ğız. Yen"stratej"m"z "le tar"h boyunca b"nlerce farklı meden"yet"n buluşma noktası olmuş Anadolu’nun markası AnadoluJet’"dünyanın buluştuğu yen"havayolu konumuna taşımayı hedefl"yoruz. Anadolu’yu b"r uçtan b"r uca bağlayan alt markamız "nanıyorum k"ekonom"k uçuşları "le dünya şeh"rler"n" b"rb"r"ne başarıyla bağlayacak.” ded".

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye