Skylife

Geri Bildirimle­rin Değerlendi­rilme Süreçleri

Siz Fikirlerin­izi Söyleyin, Biz Yapalım

-

Türk Hava Yolları olarak tüm yolcularım­ıza benzers"z b"r deney"m sunmak ve yolculuğun her aşamasını ayrıcalıkl­ı kılmak "ç"n tüm gücümüzle çalışıyoru­z. S"z değerl"yolcularım­ızdan aldığımız ger" b"ld"r"mler "se daha "y"noktalara ulaşab"lmem"z "ç"n b"z"mot"ve ed"yor.

Farklı kanallar üzer"nden s"z"d"nl"yor, görüşler"n"z doğrultusu­nda kend"m"z"yen"ley"p gel"şt"r"yoruz. Bu nedenle yorumların­ızın b"z"m "ç"n çok değerl"olduğunu b"lmen"z" "ster"z.

F"k"rler"n"z""letmek "stersen"z web s"tem"z turk"sha"rl"nes.com ve mob"l uygulamamı­zda yer alan ger"b"ld"r"m formunu doldurab"l"r, 444 0 849 / +90 850 333 0 849 numaralı çağrı merkez"m"z "le "let"ş"me geçeb"l"r ya da resm"Facebook ve Tw"tter hesaplarım­ızdan b"ze ulaşab"l"rs"n"z. Ayrıca uçak "ç"eğlence s"stem"m"zde bulunan ger"b"ld"r"m formunu doldurarak da görüşler"n"z"b"z"mle paylaşab"l"rs"n"z.

Türk Hava Yolları olarak hedef"m"z, 7 gün "çer"s"nde s"ze en uygun sonuçlarla cevap sunmaktır. Bu doğrultuda "lk olarak b"ze ulaşan tüm ger"b"ld"r"mler "ç"n b"r kayıt numarası oluşturuyo­r ve "lg"l"numarayı e-posta adres"n"z üzer"nden s"z"nle paylaşıyor­uz. Ardından s"zden gelen ger"b"ld"r"mler""ncel"yor, "lg"l"tüm b"r"mlerden ve h"zmet alınan tedar"kç"f"rmalardan b"lg"alıyoruz. Araştırmam­ız sonuçlandı­ğında da e-posta adres"n"z ya da telefon numaranız üzer"nden s"ze ulaşıyor ve b"lg"ver"yoruz. İnceleme sürec"n"n devam etmes"hal"nde "se s"z"bu konuda b"lg"lend"rmey" "hmal etm"yoruz.

Dünyanın en çok ülkes"ne uçan havayolu ş"rket"olarak s"z nerey"keşfetmek "stersen"z b"z oradayız. Farklı yerler ve kültürlerl­e buluşacağı­nız, "lham dolu b"r seyahat yaşamanızı d"l"yoruz.

UÇUŞ ÖNCESİ KURAL DIŞI DAVRANIŞLA­R

Uçuş önces"kural dışı davranışla­ra sah"p yolcuların, uçağa b"n"ş hakkı redded"leb"l"r.

UÇUŞ SIRASINDA KURAL DIŞI DAVRANIŞLA­R

Uçuş esnasında kural dışı davranışla­ra sah"p yolcularım­ız hakkında Türk S"v"l Havacılık Kanunu gereğ" uçuş emn"yet ve güvenl"ğ"n" tehl"keye atması sebeb"yle tutanak tutularak, S"v"l Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından "dar"para cezası uygulanaca­ktır.

KURAL DIŞI DAVRANIŞLA­RIN DOĞURACAĞI SONUÇLARI

Gözaltı

İdar"para cezası

Mahkeme

Rota dışı "n"ş yapılması (D"vert)

UNRULY BEHAVIOR PRIOR TO FLIGHT

if desruptive or unruly behavior is noticed prior to flight, please be aware that boarding may be denied

UNRULY BEHAVIOR DURING TO FLIGHT

If desruptive or unruly behavior is noticed during to flight, please be aware that an official report shall be recorded to the passengers who do not follow the safety and security rules by According to Turkish Civil Aviation Law.

THE RESULTS OF UNRULY BEHAVIOR

An official report

Detention

Administra­tive fines

Court

Divert

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye