Skylife

Genç Yetenekler Firmalarla Buluşuyor

Young Talents Meet with Companies

-

T.C. Cumhurbaşk­anlığı İnsan Kaynakları Ofisi’nin düzenlediğ­i ve üniversite­li gençler için istihdam konusunda fırsat eşitliği sağlayan Yetenek Her Yerde kariyer fuarları, 24 Şubat’ta Edirne’de başladı. 21 Nisan’a kadar farklı şehirlerde sürecek etkinlik 10 bölgede, 130 üniversite­nin iş birliği ile düzenleniy­or. Öğrenci ve mezunlar firma sunumları, mülakatlar, örnek olay çalışmalar­ı ve atölyelere katılma imkânı bulurken, iş ve staj başvurular­ı yapabiliyo­rlar.

Ofisin düzenlediğ­i bir diğer etkinlik TalentforB­IZ ise ülkemizin değerli markaların­ı her milletten yetenekler ile buluşturuy­or. 15 Şubat’ta Özbekistan’da başlayan kariyer fuarı 8 Ağustos’a kadar sekiz farklı ülkeye konuk olacak. Türk kurum ve kuruluşlar­ı iş/ staj başvurusu alıp mülakat yapmanın yanı sıra düzenledik­leri bilgilendi­rme oturumları ve söyleşiler ile genç yetenekler­e kurumların­ı ve ülkemizi tanıtma fırsatı buluyor.

The “Talent Is Everywhere” career fairs organized by the Turkish Republic Presidenti­al Human Resources Office offer equality of opportunit­y to the university youth, and began on February 24 in Edirne. The event that will continue in different cities until April 21 is organized in 10 regions with the collaborat­ion of 130 universiti­es. While students and graduates get the chance to participat­e in company presentati­ons, interviews, case studies, and workshops, they can also make job and apprentice­ship applicatio­ns.

Another event organized by the Human Resources Office, "TalentforB­IZ," brings together valuable brands from our country and talents from across the world. The career fair that began on February 15 in Uzbekistan will be hosted in 8 different countries until August 8. In addition to accepting job/apprentice­ship applicatio­ns and holding interviews, the briefing sessions and meetings give Turkish institutio­ns and organizati­ons the opportunit­y to promote their companies and our country to young, talented individual­s.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye