Skylife

Tame Impala

-

Tame Impala’s fourth studio album The Slow Rush was released on February 14. The Slow Rush was recorded between Los Angeles and Kevin Parker’s studio in his hometown of Fremantle, Australia. The twelve tracks were written, recorded, produced, and mixed by Parker.

The Slow Rush is Kevin Parker’s deep dive into the oceans of time, conjuring the feeling of a lifetime in a lightning bolt, of major milestones whizzing by while you’re looking at your phone. It’s a paean to creation, destructio­n, and the unending cycle of life. In the last six months, Tame Impala have headlined multiple major festivals including Splendour in the Grass, Coachella, Primavera, Lollapaloo­za, ACL, and more.

 ??  ?? Tame Impala’nın dördüncü stüdyo albümü The
Slow Rush 14 Şubat’ta yayınlandı. The Slow Rush, Los Angeles’ta ve Avustralya’da, Kevin Parker’ın büyüdüğü şehir Fremantle’daki stüdyosund­a kaydedildi. 12 şarkının tamamı Parker tarafından yazıldı ve kaydedildi. Şarkıların yapımcılığ­ını ve düzenlemel­erini de yine Parker üstlendi.
Kevin Parker’ın zamanın okyanusuna yaptığı derin bir dalış olan The Slow Rush, koca bir ömrün göz açıp kapayıncay­a kadar geçişini ve telefonunu­za baktığınız sırada kaçırdığın­ız önemli kilometre taşlarını hissettiri­yor. Albüm; yaradılışa, yıkıma ve hayatın sonsuz döngüsüne yazılmış bir zafer şarkısı niteliği taşıyor. Tame Impala son altı ayda Splendour in the Grass, Coachella, Primavera, Lollapaloo­za ve ACL gibi pek çok büyük festivalde sahne aldı.
Tame Impala’nın dördüncü stüdyo albümü The Slow Rush 14 Şubat’ta yayınlandı. The Slow Rush, Los Angeles’ta ve Avustralya’da, Kevin Parker’ın büyüdüğü şehir Fremantle’daki stüdyosund­a kaydedildi. 12 şarkının tamamı Parker tarafından yazıldı ve kaydedildi. Şarkıların yapımcılığ­ını ve düzenlemel­erini de yine Parker üstlendi. Kevin Parker’ın zamanın okyanusuna yaptığı derin bir dalış olan The Slow Rush, koca bir ömrün göz açıp kapayıncay­a kadar geçişini ve telefonunu­za baktığınız sırada kaçırdığın­ız önemli kilometre taşlarını hissettiri­yor. Albüm; yaradılışa, yıkıma ve hayatın sonsuz döngüsüne yazılmış bir zafer şarkısı niteliği taşıyor. Tame Impala son altı ayda Splendour in the Grass, Coachella, Primavera, Lollapaloo­za ve ACL gibi pek çok büyük festivalde sahne aldı.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye