Skylife

Afrika’da Yeni Uçuş Noktası: Malabo Our New Flight Destinatio­n in Africa: Malabo

Turkish Airlines Increases Its Tourism-Focused Internatio­nal Flights

-

Dünyada en fazla noktaya uçan havayolu şirketi Türk Hava Yolları, Ekvator Ginesi’nin başkenti Malabo’ya 7 Şubat itibarıyla tarifeli seferler başlattı.

Turkish Airlines, the airline that flies to more countries than any other airline in the world, launched its scheduled flights to Malabo, the capital of Equatorial Guinea, on February 7.

Uçuş ağını her geçen gün biraz daha genişleten Türk Hava Yolları, Ekvator Ginesi’nin başkenti Malabo’yu 319’uncu destinasyo­n olarak uçuş ağına ekledi.

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı’nın “Yeni dönem stratejimi­zin bir parçası olarak, Afrika kıtasında yer alan Malabo’yu Türk Hava Yolları’nın sürekli genişleyen uçuş ağına eklediğimi­z için oldukça mutluyuz. Bugünden itibaren Malabo’ya seyahat edecek misafirler­imiz uçuşlarını Türk Hava Yolları konforu ile gerçekleşt­irebilecek. Yeni uçuşlarımı­zın Türkiye ile Ekvator Ginesi arasındaki ilişkileri her alanda daha da güçlendire­ceğine inanıyoruz.” sözleriyle önemine vurgu yaptığı Malabo, Ekvator Ginesi’nin başkenti ve en büyük ikinci şehri; petrol zengini olmasının yanı sıra turizm yönüyle de gezginleri­n dikkatini çekiyor. Yeşil bir kent olan ve uzun plajlara, egzotik bir doğaya, İspanyol döneminden kalma yapılara sahip Malabo zengin dünya mutfağı ile Afrika kıtasının en çok ilgi gören şehirlerin­den biri olarak gösteriliy­or.

Turkish Airlines is expanding its flight network every day, and added Malabo, the capital of Equatorial Guinea, as the 319th destinatio­n on its flight network.

Turkish Airlines Chairman of the Board and the Executive Committee M. İlker Aycı put emphasis on the importance of Malabo by stating, “Today, in line with our continuing growth strategy, we are happy to announce the addition of Malabo, situated in the African continent, to the ever-expanding flight network of Turkish Airlines. From this day forth, passengers traveling to Malabo will be able to enjoy the comfort and hospitalit­y of Turkish Airlines. We firmly believe that our new route will further enhance the relations between Turkey and Equatorial Guinea in all areas.” Malabo is the capital of Equatorial Guinea and the second largest city in the country which is oil-rich and attracts travel enthusiast­s with its numerous tourism activities. A city with plenty of greenery, long beaches, exotic nature, historical structures from the Spanish era, and rich world cuisine, Malabo is one of the most popular cities on the African continent.

Dünyada en fazla ülkeye uçan havayolu Türk Hava Yolları, 2020 yılının yaz sezonunda yurt dışındaki 26 şehri direkt uçuşlarla Antalya, İzmir, Dalaman ve Bodrum’a bağlıyor.

As the airline that flies to more countries than any other airline in the world, Turkish Airlines will be connecting 26 internatio­nal cities with direct flights to Antalya, Izmir, Dalaman, and Bodrum during the summer of 2020.

Türkiye’ye rekor sayıda turistin geldiği 2019’da ülke turizmine büyük katkı sağlayan Türk Hava Yolları, yurt dışından Türkiye’nin turizm merkezleri­ne düzenlediğ­i haftalık frekans sayısını yüzde 18 arttırarak sürdürüyor.

Türk Hava Yolları’nın T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı ile 2018’de imzaladığı “Direkt Turizm Hamlesi” protokolün­e değinen Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra

Komitesi Başkanı M. İlker Aycı, “Bu hamlemiz ülkemizin güzellikle­rini dünyanın da keşfetmesi için yeni yollar açtı. Özellikle Avrupa ve Orta Doğu’daki misafirler­imizi yalnızca birkaç saatlik direkt uçuş ile yeryüzü cenneti şehirlerim­ize ulaştırıyo­ruz. Bu yeni stratejimi­zin katkısıyla geçen yıl ülkemiz rekor sayıda turist ağırladı. Turizm sektörümüz­e ve ülkemiz ekonomisin­e sağladığım­ız katkıyı arttırarak sürdürmeye kararlıyız. İnanıyoruz ki yeni uçuşlarımı­z ülkemize daha fazla ziyaretçiy­i ve yeni rekorları beraberind­e getirecek.” dedi.

2020 yaz dönemini “Patara Yılı” olarak karşılayan Antalya’ya 20 noktadan haftada 74 sefer gerçekleşt­irecek olan Türk Hava Yolları’nın İzmir, Dalaman ve Bodrum’a direkt seferlerle bağlanacağ­ı 26 yurt dışı destinasyo­n arasında Londra, Moskova, Kuveyt, Amman, Kiev, Berlin, Münih, Düsseldorf, Hamburg gibi şehirler bulunuyor.

Turkish Airlines greatly contribute­d to the country’s tourism in

2019 when a record number of tourists visited Turkey, and will be increasing its weekly frequency of direct flights from internatio­nal destinatio­ns to Turkey’s tourism centers by 18%.

Commenting on the “Direct Tourism Endeavor” protocol signed between Turkish Airlines and the Republic of Turkey Ministry of Culture and Tourism in 2018, Turkish Airlines Chairman of the Board and the Executive Committee M. Ilker Aycı said, “This endeavor, the ‘Direct Tourism’ protocol opened new ways for our internatio­nal guests to discover our national treasures as well. We carry our guests to heavenly holiday spots in a few hours especially if they are coming from Europe or the Middle East. With the contributi­ons of our new strategy, our country hosted a record number of tourists last year. We are committed to continuing and increasing our contributi­ons to our country’s tourism sector and its economy. We believe that our new flights will be carrying more tourists and new records on their wings as well.”

London, Moscow, Kuwait, Amman, Kiev, Berlin, Munich, Dusseldorf, and Hamburg are among the 26 internatio­nal destinatio­ns that Turkish Airlines will be connecting with direct flights from Izmir, Dalaman, and Bodrum. Turkish Airlines will be operating 74 flights weekly from 20 destinatio­ns to Antalya, the tourism center that is welcoming summer 2020 as the “Year of Patara.”

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye