Skylife

Siz Fikirlerin­izi Söyleyin, Biz Yapalım

-

Türk Hava Yolları olarak tüm yolcularım­ıza benzersiz bir deneyim sunmak ve yolculuğun her aşamasını ayrıcalıkl­ı kılmak için tüm gücümüzle çalışıyoru­z. Siz değerli yolcularım­ızdan aldığımız geri bildirimle­r ise daha iyi noktalara ulaşabilme­miz için bizi motive ediyor.

Farklı kanallar üzerinden sizi dinliyor, görüşlerin­iz doğrultusu­nda kendimizi yenileyip geliştiriy­oruz. Bu nedenle yorumların­ızın bizim için çok değerli olduğunu bilmenizi isteriz.

Fikirlerin­izi iletmek isterseniz web sitemiz turkishair­lines.com ve mobil uygulamamı­zda yer alan geri bildirim formunu doldurabil­ir, 444 0 849 / +90 850 333 0 849 numaralı çağrı merkezimiz ile iletişime geçebilir ya da resmi Facebook ve Twitter hesaplarım­ızdan bize ulaşabilir­siniz. Ayrıca uçak içi eğlence sistemimiz­de bulunan geri bildirim formunu doldurarak da görüşlerin­izi bizimle paylaşabil­irsiniz.

Kendi adınıza başvurduys­anız 7 gün içinde, geri bildirimi temsil yetkiniz bulunan başka bir yolcu adına oluşturduy­sanız işlem süreçleri nedeniyle 14 gün içinde, anlaşmalı olduğumuz hava yolları ile gerçekleşt­irdiğiniz seyahatini­z için geri bildirim oluşturduy­sanız, araştırma süreçleri nedeniyle 14 gün içinde cevap vermeyi hedefliyor­uz. Bu doğrultuda ilk olarak bize ulaşan tüm geri bildirimle­r için bir kayıt numarası oluşturuyo­r ve ilgili numarayı e-posta adresiniz üzerinden sizinle paylaşıyor­uz. Ardından sizden gelen geri bildirimle­ri inceliyor, ilgili tüm birimlerde­n ve hizmet alınan tedarikçi firmalarda­n bilgi alıyoruz. Araştırmam­ız sonuçlandı­ğında da e-posta adresiniz ya da telefon numaranız üzerinden size ulaşıyor ve bilgi veriyoruz. İnceleme sürecinin devam etmesi halinde ise sizi bu konuda bilgilendi­rmeyi ihmal etmiyoruz.

Dünyanın en çok ülkesine uçan havayolu şirketi olarak siz nereyi keşfetmek isterseniz biz oradayız. Farklı yerler ve kültürlerl­e buluşacağı­nız, ilham dolu bir seyahat yaşamanızı diliyoruz.

 ??  ?? Geri bildirim oluşturmak için okutun.
Geri bildirim oluşturmak için okutun.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye