Skylife

Billie Eilish

-

Five-time Grammy Award-winning Darkroom/ Interscope Records artist Billie Eilish has released her latest song, “No Time To Die,” the official theme song to the upcoming James Bond film. The song was produced by her brother, fellow multi-Grammy Award winner Finneas alongside Stephen Lipson, with orchestral arrangemen­ts by Hans Zimmer and Matt

Dunkley, and guitar from Johnny Marr.

Eighteen-year-old Eilish is officially the youngest artist in history to both write and record a James Bond theme song, and performed it live for the first time, accompanie­d by Finneas, plus special guests Hans Zimmer and Johnny Marr at the Brit Awards in London on February 18.

 ??  ?? Darkroom/Interscope Records’a bağlı, beş Grammy ödüllü sanatçı Billie Eilish en yeni şarkısı ve yakında vizyona girecek James Bond filminin resmî tanıtım müziği olan “No Time To Die” adlı parçayı yayınladı. Yapımcılığ­ını çok sayıda Grammy ödülü bulunan ağabeyi Finneas ile Stephen Lipson’ın üstlendiği şarkıda gitarda Johnny Marr yer alırken Hans Zimmer ve Matt Dunkley de orkestra düzenlemel­erini yaptı. 18 yaşındaki Eilish, resmî olarak tarihte bir James Bond film müziğini yazan ve kaydeden en genç şarkıcı oldu. Eilish, 18 Şubat’ta Brit Ödülleri’nde şarkıyı ilk kez canlı olarak söyledi. Finneas’ın yanı sıra özel konuklar Hans Zimmer ve Johnny Marr da Eilish’e eşlik etti.
Darkroom/Interscope Records’a bağlı, beş Grammy ödüllü sanatçı Billie Eilish en yeni şarkısı ve yakında vizyona girecek James Bond filminin resmî tanıtım müziği olan “No Time To Die” adlı parçayı yayınladı. Yapımcılığ­ını çok sayıda Grammy ödülü bulunan ağabeyi Finneas ile Stephen Lipson’ın üstlendiği şarkıda gitarda Johnny Marr yer alırken Hans Zimmer ve Matt Dunkley de orkestra düzenlemel­erini yaptı. 18 yaşındaki Eilish, resmî olarak tarihte bir James Bond film müziğini yazan ve kaydeden en genç şarkıcı oldu. Eilish, 18 Şubat’ta Brit Ödülleri’nde şarkıyı ilk kez canlı olarak söyledi. Finneas’ın yanı sıra özel konuklar Hans Zimmer ve Johnny Marr da Eilish’e eşlik etti.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye