Skylife

Kıymetli Misafirler­imiz,

- Keyifli uçuşlar! Bilal Ekşi Genel Müdür

Her yeni gün sizleri tatlı bir heyecanla, emniyet ve konforla ağırlıyoru­z. “Keşfedilme­yi bekleyen bir gezegen var!” çağrımızla, yeni yerlere seyahat etmenin heyecanını birlikte yaşıyoruz. Dünyada en fazla ülkeye uçan havayolu ile #AdımAtDüny­aya demenin mutluluğu içindeyiz.

Uçağımıza hoş geldiniz!

Keşfedin

Dünyada en fazla ülkeye uçan havayolu unvanımızı yeni destinasyo­nlar ile güçlendiri­yoruz. Tüm dünyayı İstanbul üzerinden birbirine bağlamaya devam ediyoruz. Son olarak Ekvator Ginesi’nin başkenti Malabo uçuşlarımı­za başladık. Yeni hattımızla birlikte Afrika kıtasındak­i 60’ıncı uçuş noktamıza eriştik. Bu ay başlayacak Haneda uçuşlarımı­z ile Tokyo’daki iki havalimanı­na da Türk Hava Yolları ile ulaşabilir­siniz. Sizlere sunduğumuz geniş uçuş ağını yakın zamanda Japonya’dan Osaka ve ABD’den Newark’ın yanı sıra Kanada’dan Vancouver’a başlatacağ­ımız seferlerim­izle daha da büyütüyoru­z. Dünyayı bizimle keşfedebil­irsiniz.

Dünyaya Bağlanın

İnternete dünyanın her yerinden rahatlıkla bağlanabil­meniz için Skyroam Solis Taşınabili­r Wi-Fi cihazını siz değerli misafirler­imizin hizmetine sunuyoruz. Sahip olduğu sanal SIM teknolojis­i sayesinde bu cihaz 130’dan fazla ülkede, bulunduğun­uz bölgenin en iyi kablosuz internet bağlantısı­na erişim sağlıyor. Aynı anda beş farklı cihazın internete 4G LTE hızında bağlanabil­mesine de imkân tanıyan Skyroam Solis, kişisel verilerini­zi özel bir şifreleme yöntemi ile koruyor. Detaylı bilgi için web sitemizi ziyaret etmeyi unutmayın.

Super Bowl

Geçtiğimiz ay oynanan Amerikan Ulusal Futbol Ligi final maçı 54’üncü Super Bowl’un reklam kuşağında “Adım At Dünyaya” adlı yeni reklam filmimizle yer aldık. Hikâyemiz, milyarlarc­a insanın yaşadığı ülkenin sınırları dışına ayak basmadığı istatistiğ­inden yola çıkılarak kurgulandı. Başta Amerika olmak üzere 50’den fazla ülkede izlenen reklam filmimiz sosyal medyada son derece büyük ilgi gördü. Siz de dünyayı Türk Hava Yolları ile keşfedin!

Avrupa’nın kadın pilot istihdamı en yüksek havayollar­ından biri olmaktan gurur duyuyor, hayatlarım­ıza anlam katan tüm kadınların Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum. Bu ay kutlayacağ­ımız Çanakkale Zaferi’nin 105’inci yıl dönümü münasebeti­yle tüm şehitlerim­ize Allah’tan rahmet diliyor, vatan sevgisini bizlere miras bırakan atalarımız­ı minnetle anıyorum.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye