Stone Times

TREND Taşlar Trend Stones

-

VOLAKAS

Doğal taş dünyasının süper starları arasında komşumuz Yunanistan’ın Volakas taşı yer alıyor. Neredeyse dünyanın her yerinde f ırtına gibi esen Volakas beyaz ve gri renklerin muhteşem uyumunu gözler önüne seriyor.

AZUL MACAUBAS

Doğal taş sektöründe en az bulunan renge sahip mavi renginin kuşkusuz yıldız ismi Azul Macaubas çok uzaklardan, Güney Amerika’nın doğal taş zengini Brezilya’dan geliyor.

Az bulunur olmasının avantajını yüksek f iyatıyla elinde tutan Azul Macaubas çok prestijli yapılarda, özel projelerde mimarların tercih ettiği taşların başında geliyor.

VOLAKAS

Volakas stone from our neighbor Greece is among the superstars of the natural stone world. Volakas, which blows like a storm almost all over the world, reveals the perfect harmony of white and gray colors.

AZUL MACAUBAS

Undoubtedl­y, the shining name of the blue color stones, which is the rarest color in the natural stone sector, Azul Macaubas comes, from Brazil, South America.

Azul Macaubas, which has the advantage of being rare with its high price, is one of the stones preferred by architects in very prestigiou­s buildings and special projects

PATAGONİA QUARTZİTE

Brezilya’nın yıldız kategorisi­ndeki taşlarında­n bir diğeri de Patagonia. Quartzit yapısındak­i bu taş aynı zamanda oniks gibi ışık geçirme özelliği de taşıyor. Doğal taş dünyasının pahalı taşları arasına giden Patagonia günümüzün “hareketli taş” modasına uyum sağlayan bir taş çeşidi olarak mimarların ve doğal taş marketleri­nin gözdesi.

BELVEDERE

Hareketli taşlar sınıf ının gösterişli, güzel cila alan örnekleri arasında yer alan prestijli bir taş Belvedere.

Özellikle iç mekanda geniş alanlarda etkileyici görüntüler veren Belvedere dinamik hareketler­i, aşınmaya dirençli yapısıyla iç ve dış mekanlarda geniş bir kullanım alanı buluyor.

PATAGONIA QUARTZIE

Another star stone f rom Brazil is Patagonia. This stone, which has a quartzite structure, also transmits light like onyx. Patagonia, which is among the expensive stones of the natural stone world, is a favorite of architects and natural stone markets in the “colored stones” category.

BELVEDERE

Belvedere is a prestigiou­s stone among the flamboyant and beautifull­y polished examples of the colored stones..

Belvedere, which gives stunning images especially in large indoor spaces, f inds a wide usage area both indoors and outdoors with its dynamic movements and wear-resistant structure.

 ?? ??
 ?? ?? Patagonia Quartzite
Patagonia Quartzite
 ?? ?? Belvedere
Belvedere
 ?? ?? Volakas
Volakas
 ?? ?? Azul Macaubas
Azul Macaubas

Newspapers in English

Newspapers from Türkiye